ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας: Βρέθηκε κρούσμα ενόψει του ματς με τον Ατρόμητο

Οι παίκτες του Αστέρα πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Βόλο | 19 Μαρτίου 2022
Οι παίκτες του Αστέρα πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Βόλο | 19 Μαρτίου 2022 INTIME SPORTS

Μία ημέρα πριν από την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για την 2η αγωνιστική των playouts, ο Αστέρας έκανε γνωστό πως εντοπίστηκε ένα κρούσμα κορονοϊού εντός της ομάδας.

Μετά από την εκτός έδρας επιτυχία στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Βόλο (2-0) στην πρεμιέρα των playouts της Super League Interwetten, ο Αστέρας ετοιμάζεται και για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του στο μίνι αυτό πρωτάθλημα που αφορά τις θέσεις 7-14, αντιμετωπίζοντας το απόγευμα του Σαββάτου (2/4, 17:15, Novasports 2 HD και LIVE από SPORT24) τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Η προετοιμασία πάντως των Αρκάδων δεν είναι απρόσκοπτη μιας που ο κορονοϊός εξακολουθεί να ταλανίζει τον ελληνικό αθλητισμό, με την ομάδα της Τρίπολης να κάνει γνωστό πως στον τελευταίο έλεγχο που έγινε, εντοπίστηκε ένα θετικό κρούσμα.

"Στους διαγνωστικούς ελέγχους PCR για την νόσο Covid-19 που διενεργήθηκαν στην ομάδα μας ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο για την 2η αγωνιστική των play outs του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022, ανιχνεύθηκε ένα θετικό δείγμα.

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης εφαρμόζει πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αστέρας.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ