STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας Τρίπολης - Βόλος 1-0: Ο Μιριτέλο λύτρωσε τους Αρκάδες στο φινάλε

SUPERLEAGUE 2023-2024 /   -
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - EUROKINISSI SPORTS

Ο Βόλος έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί με το διπλό δοκάρι των Σιέλη και Ασλανίδη και ο Αστέρας με τον Μιριτέλο πήρε το τρίποντο στο φινάλε.

Ο Αστέρας λυτρώθηκε στο φινάλε κόντρα στον Βόλο με χρυσό σκόρερ τον Μιριτέλο και πήρε τεράστιο τρίποντο στη μάχη για την είσοδο στα playoffs της Stoiximan Super League, επικρατώντας 1-0.

Αστέρας Τρίπολης - Βόλος 1-0: Ο Μιριτέλο λύτρωσε τους Αρκάδες στο φινάλε
Τα Expected Goals του αγώνα


Το παιχνίδι είχε λίγες καλές φάσεις από τις δύο ομάδες, που είχαν πάντως διάθεση να πάρουν την μπάλα στα πόδια τους και να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Ο Βόλος ήταν αυτός που είχε τη σημαντικότερη φάση στο ματς στο 72'. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Σιέλης και ο Ασλανίδης με δύο προσπάθειες έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Ο Αστέρας έφτασε τους 26 βαθμούς και είναι στο +3 από τον έβδομο Ατρόμητο, ενώ ο Βόλος διατηρήθηκε στο +2 από την Κηφισιά και τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το πρώτο μέρος θα ξεχαστεί γρήγορα

Ο Βόλος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ήταν αυτός που απείλησε πρώτος. Αρχικά ο Λούνα με σουτ μέσα από την περιοχή στο δεύτερο λεπτό έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ τρία λεπτά μετά το σουτ του Κόμπα από το ύψος της περιοχής είχε απάντηση από τον Παπαδόπουλο που ήλεγχε την πορεία της μπάλας.

Στο όγδοο λεπτό ο Βόλος απείλησε ξανά με το σουτ του Ντέλετιτς που πέρασε άουτ. Στη φάση κινήθηκε και ο Μωραΐτης (ήταν εκτεθειμένος), επομένως αν ερχόταν σε επαφή με την μπάλα η φάση θα θεωρούταν ως μη γενόμενη.

Μετά το δεκάλεπτο ο Αστέρας ανέβασε στροφές και άρχισε κι αυτός να γίνεται απειλητικός. Στο 16' ο Κρεσπί βρήκε λίγο κενό χώρο και έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Οι Αρκάδες είχαν κι άλλες δύο τελικές με Μιριτέλο και Ζούγλη, όμως αμφότερες πέρασαν εκτός στόχου.

Ο Βόλος είχε διπλό δοκάρι με Σιέλη - Ασλανίδη, ο Μιριτέλο το έβαλε στο τέλος

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες απείλησαν περισσότερο τις δύο τελικές. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι με το σουτ του Μπαριέντος στο 53' και την κεφαλιά του Ασλανίδη δύο λεπτά μετά που πέρασε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την καλύτερη φάση στο ματς. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Σιέλης με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο Ασλανίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ξανά στο δοκάρι. Στο φινάλε ο Αστέρας βρήκε όμως το γκολ με τον Μιριτέλο και πήρε το τρίποντο.

Αστέρας Τρίπολης - Βόλος 1-0: Ο Μιριτέλο λύτρωσε τους Αρκάδες στο φινάλε
Τα στατιστικά και οι καλύτερες επιδόσεις


Αστέρας: Παπαδόπουλος (λ. τρ. Γραμματικάκης), Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης, Καρμόνα (85' Μπαρτόλο), Μουνάφο, Γκος (71' Γιαμπλόνσκι), Ζούγλης (71' Μάντζης), Κρεσπί, Καλτσάς, Μιριτέλο.

Βόλος: Κόστιτς, Ασλανίδης, Λούνα, Σιέλης, Μύγας, Μπαριέντος (90+4' Καραγιάννης), Γκλάβτσιτς (90+4' Μπερτόλιο), Ντέλετιτς, Κόμπα (66' Τσοκάνης), Γκαρσία (79' Ράσιτς), Μωραΐτης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ