STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Νέα νίκη για τους Αρκάδες με πρωταγωνιστή τον Ριέρα

SUPERLEAGUE 2021-2022 /   -
SUPERLEAGUE 2021-2022 / - EUROKINISSI SPORTS

Ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία του μέσα στο 2022, αφού επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ριέρα να πετυχαίνει και τα δύο τέρματα της αναμέτρησης.

Την εντυπωσιακή πορεία του μέσα στο 2022 συνεχίζει ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες επικράτησαν 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τρίπολη και τον προσπέρασαν στη βαθμολογία.

Ο Αστέρας είχε για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ριέρα ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της αναμέτρησης και έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά το γρήγορο τέρμα που δέχτηκε προσπάθησε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Σκόραρε στην πρώτη υποψία φάσης ο Αστέρας

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν ιδανικό για τον Αστέρα, ο οποίος στην πρώτη του ουσιαστικά επίθεση κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Ο Ριέρα έγινε αποδέκτης της μπάλας στα δεξιά και κάνοντας αντίθετη κίνηση σούταρε έξω από την περιοχή. Η μπάλα κόντραρε πάνω στον Κάργα, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Λοντίγκιν ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα και έτσι οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 3΄.

Το γρήγορο γκολ έφερε το ματς στα μέτρα του Αστέρα, αφού ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έπρεπε να βγει μπροστά για να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης με τους γηπεδούχους να του δίνουν μέτρα.

Πίεσε ο ΠΑΣ, σκόραρε ξανά ο Αστέρας

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν έχοντας την κατοχή της μπάλας, ωστόσο τα χαλούσαν φτάνοντας στην περιοχή του Αστέρα.

Οι παίκτες του ΠΑΣ τα έκαναν όλα καλά μέχρι την τελική προσπάθεια, ενώ στις ελάχιστες τελικές προσπάθειες που είχαν ο Τσιφτσής ήταν εκεί που έπρεπε. Ο χρόνος κυλούσε και οι γηπεδούχοι κρατούσαν άνετα το προβάδισμα και κατάφεραν να φτάσουν στο 2-0 σε μία ανύποπτη φάση.

Ο Άλβαρες έκανε ένα γέμισμα από την άμυνα προσπαθώντας να βρει τον Μπαράλες. Η μπάλα πέρασε τόσο από τον Αργεντινό, όσο και από τον αμυντικό του ΠΑΣ και με τα φάλτσα που είχε σε συνδυασμό με το λάθος υπολογισμό του Πίρσμαν έβγαλε τον Ριέρα σε θέση τετ α τετ και εκείνος πλάσαρε εξαιρετικά τον Λοντίγκιν για να κάνει το 2-0 στο 35'.

Ο Μορέιρα είχε την ευκαιρία να μειώσει στο 38', όμως ο Τσιφτσής κράτησε το 2-0 και με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Ήθελε αλλά δεν μπορούσε ο ΠΑΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο οι καλές στιγμές ήταν ελάχιστες. Ο ΠΑΣ ήθελε αλλά δεν μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη ο Αστέρας έχοντας και σαν όπλο του 2-0 του πρώτου ημιχρόνου διαχειρίστηκε το υπόλοιπο ττου αγώνα και έφτασε εύκολα στη νίκη.

Έτσι έπαιξαν

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Τα στατιστικά του αγώνα

Τα σημαντικά γεγονότα

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

* Η φωτογραφία του κειμένου είναι ασπρόμαυρη λόγω πένθους για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ