ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας Τρίπολης: "Μόνο κάτοχοι διαρκείας κόντρα στον ΠΑΟΚ"

Οι παίκτες του Αστέρα πανηγυρίζουν το γκολ επί του Παναθηναϊκού | 30 Ιανουαρίου 2023
Οι παίκτες του Αστέρα πανηγυρίζουν το γκολ επί του Παναθηναϊκού | 30 Ιανουαρίου 2023 EUROKINISSI

Οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης με ανακοίνωση τους έκαναν γνωστό πως στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας, όπως έγινε και στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αστέρας Τρίπολης με ανακοίνωση του την Τετάρτη (8/2) ξεκαθάρισε πως και για το παιχνίδι της Δευτέρας (13/2) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ δικαίωμα εισόδου στο παιχνίδι θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας όπως έκανε και πρόσφατα με τον Παναθηναϊκό αλλά και τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενημερώνει ότι στον αγώνα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", την Δευτέρα (13/02, 18:00), δικαίωμα εισόδου θα έχουν ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΟΧΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Ως εκ τούτου δεν θα εκδοθούν μεμονωμένα εισιτήρια αγώνα και τα εκδοτήρια του γηπέδου θα παραμείνουν κλειστά.

Μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας είχαν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο την φετινή αγωνιστική περίοδο και στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας με αντιπάλους τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική, τον Άρη για την 4η αγωνιστική, την ΑΕΚ για την 11η αγωνιστική και τον Παναθηναϊκό για την 20ή αγωνιστική".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ