STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 3-1: Τριάρα οι Αρκάδες και φουλ για playoffs

Ο Κρεσπί πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στον Ατρόμητο
Ο Κρεσπί πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στον Ατρόμητο INTIME SPORTS

Ο Αστέρας με πρωταγωνιστές τους Κρεσπί και Καλτσά επικράτησε 3-1 του Ατρόμητου, ανέβηκε στους 29 βαθμούς και σκαρφάλωσε στην πρώτη εξάδα, τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Άρη.

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε ένα σημαντικό τρίποντο κόντρα στον Ατρόμητο επικρατώντας 3-1 με πρωταγωνιστές τους Κρεσπί και Καλτσά και έκανε άλμα εξάδας αφού προσπέρασε τη Λαμία και πλέον βρίσκεται μόνος έκτος με 29 βαθμούς, τέσσερις πίσω από τον Άρη που έχει 33'.

Από την άλλη η ομάδα του Ατρόμητου ηττήθηκε για δεύτερη διαδοχική φορά καθώς μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο Περιστέρι γνώρισε την ήττα και από τους Αρκάδες.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ενδιαφέρον με τέσσερα γκολ, χαμένο πέναλτι, δοκάρι, ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες και τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

Τα xgoals της αναμέτρησης Αστέρας - Ατρόμητος
Τα xgoals της αναμέτρησης Αστέρας - Ατρόμητος SPORT24/OPTA

Προβάδισμα στην πρώτη τελική ο Αστέρας

Ο Αστέρας πήρε προβάδισμα στην αναμέτρηση με την πρώτη καλή στιγμή του στην εστία του Τσιντώντα στο 19'. Σε μια ωραία ανάπτυξη των γηπεδούχων η μπάλα έφτασε δεξιά στον Καλτσά που έκανε τη σέντρα προς το δεύτερο δοκάρι και τον Κρεσπί ο οποίος με σκαστό πλασέ νίκησε τον Έλληνα γκολκίπερ και άνοιξε το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν μια καλή στιγμή στο 22' όταν ο Βέργος βρέθηκε σε θέση βολής επιχείρησε το σουτ αλλά αυτό ήταν άστοχο.

Η ομάδα του Περιστερίου έχασε πέναλτι στο 34' και την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια. Ήταν στο 34' όταν ο Έντερ ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μουνάφο. Ο Βέργος ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι αλλά ήταν αρκετά άστοχος καθώς έστειλε τη μπάλα ένα μέτρο έξω από το αριστερό δοκάρι του Γραμματικάκη.

Οι Αρκάδες έφτασαν κοντά και σε δεύτερο γκολ στο 38' όταν σε μια παρόμοια φάση με το τέρμα που σημείωσαν έγινε η σέντρα από τα δεξιά προς τον Κρεσπί ο οποίος αυτή τη φορά ήταν άστοχος.

Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με μια ακόμη καλή στιγμή των φιλοξενούμενων με τον Βέργο να γίνεται αποδέκτης της μπάλας, έκανε την προσπάθεια και ένα χλιαρό σουτ με τον Γραμματικάκη να αποκρούει σταθερά τη μπάλα.

Βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Κρεσπί ο Αστέρας

Στο 53' οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ όταν σε σέντρα από τα δεξιά ο Μπαρτόλο έκανε την προβολή με τον Τσιντώτα να διώχνει εντυπωσιακά τη μπάλα σε κόρνερ.

Στην εκτέλεση του κόρνερ ο Αστέρας κατάφερε να κάνει το 2-0. Ο Καλτσάς εκτέλεσε από τα δεξιά με τον Μιριτέλο να παίρνει την πρώτη κεφαλιά και τον Κρεσπί να έρχεται στο δεύτερο δοκάρι και με προβολή να την στέλνει στα δίχτυα.

Μείωσε γρήγορα ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος απείλησε στο 61' με προβολή του Ντε Μποκ αλλά ο Γραμματικάκης έδιωξε τη μπάλα σωτήρια και κράτησε το 2-0 υπέρ της ομάδας του. Τρία λεπτά αργότερα όμως οι φιλοξενούμενοι σε μια αντίστοιχη φάση βρήκαν το γκολ της μείωσης του σκορ.

Σε σέντρα από τα δεξιά ο Μποκ στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα πάνω στον Καστάνιο, αυτή άλλαξε πορεία και κατέληξε στο βάθος της εστίας του γκολκίπερ του Αστέρα.

Οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αλλαγές με στόχο να μπορέσουν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα. Ο Ατρόμητος έπαιξε με 4-4-2 για να φτάσει στην ισοφάριση και ο Ράσταβατς έριξε νέα πρόσωπα στην αναμέτρηση για να βρει και τρίτο γκολ και να "κλειδώσει" τη νίκη.

Πανέμορφο γκολ στο τρανζίσιον ο Αστέρας

Ο Αστέρας κατάφερε να βρει και τρίτο γκολ, όπως ήθελε ο προπονητής του, μετά από μια εκπληκτική αντεπίθεση από τα αριστερά στο 77' με τον Ζουγλή ο οποίος πάτησε περιοχή, δέχτηκε το μαρκάρισμα αλλά πρόλαβε να κάνει την πάσα στον Καλτσά ο οποίος επιχείρησε ένα διαγώνιο σουτ και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Τσιντώτα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος θα μπορούσε να μπει ξανά στο ματς όταν ο Κούντε μέσα στην περιοχή έγινε αποδέκτης της μπάλας έκανε το σουτ και τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.

Οι κορυφαίες επιδόσεις και τα στατιστικά στο Αστέρας - Ατρόμητος
Οι κορυφαίες επιδόσεις και τα στατιστικά στο Αστέρας - Ατρόμητος SPORT24/OPTA


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Γραμματικάκης, Λυρατζης, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες (74' Χουχούμης), Μουνάφο (83' Χριστόπουλος), Γιαμπλόνσκι (69' Βαλιέντε(, Καλτσάς, Μπαρτόλο (70' Ζουγλής), Κρέσπι (84' Γκος), Μιριτέλο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Κυβρακίδης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούντε, Έντερ, Έρλινγκμαρκ (63' Ντιρκς), Ρομπάιγ (66' Αντζιέλσκι), Βαλένσια, Βέργος.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ