ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ηρακλή Μεταξά

Ο Ηρακλής Μεταξάς κατά την υπογραφή του συμβολαίου του στον Αστέρα
Ο Ηρακλής Μεταξάς κατά την υπογραφή του συμβολαίου του στον Αστέρα ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε τον Ηρακλή Μεταξά ως νέο προπονητή της ομάδας, καλύπτοντας το κενό του Μίλαν Ράσταβατς. Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα υπέγραψε στους Αρκάδες για δύο χρόνια.

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την πρόσληψη του Ηρακλή Μεταξά, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια και αντικαθιστά τον Μίλαν Ράσταβατς.

Ο Μεταξάς είχε εργαστεί για πολλά χρόνια σε ομάδες της Γερμανίας, ενώ την περσινή σεζόν ήταν στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν. Το κενό του στους Ηπειρώτες κάλυψε ο Θανάσης Στάικος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: 'Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη συνεργασία με τον προπονητή, κ. Ηρακλή Μεταξά για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο νέος προπονητής της ομάδας μας είναι γεννημένος στις 10 Ιουλίου 1967 στην Κολωνία της Γερμανίας.

Ο κ. Ηρακλής Μεταξάς αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά του και θα παρουσιαστεί από την ομάδα μας σε συνέντευξη Τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα και στην οποία θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες της συνεργασίας.

Καλωσορίζουμε τον κ. Μεταξά στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία!'.

Τον Ηρακλή Μεταξά αποχαιρέτισε και ο ΠΑΣ Γιάννινα: "Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Ηρακλή Μεταξά. Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓIANNINA ευχαριστεί τον Έλληνα τεχνικό για την συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ