ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας: Το μήνυμα των Μπάκου και Καϋμενάκη για τα 90 χρόνια

Οι ιδιοκτήτες του Αστέρα Μπάκος και Καϋμενάκης για τα 90 χρόνια του Συλλόγου.
Οι ιδιοκτήτες του Αστέρα Μπάκος και Καϋμενάκης ASTERAS FC

Οι ιδιοκτήτες του Αστέρα, Δημήτρης Μπάκος και Γιάννης Καϋμενάκης, έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την συμπλήρωση 90 χρόνων της ομάδας της Αρκαδίας.

O Αστέρας συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής, καθώς ιδρύθηκε στις 26 Μαρτίου του 1931. Με αφορμή τα γενέθλια των Αρκάδων οι ιδιοκτήτες της ομάδας, Δημήτρης Μπάκος και Γιάννης Καϋμενάκης, έστειλαν το δικό τους μήνυμα στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

"Τα φετινά γενέθλια του Αστέρα μας είναι ιστορικά. Αφενός διότι συμπληρώνονται 90 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου και αφετέρου διότι συμπίπτουν με τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Για όλους εμάς, λοιπόν, η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή. Είναι ημέρα γιορτής, είναι ημέρα μνήμης, τόσο για την πατρίδα μας, όσο και για την ομάδα μας.

Επίσης, όμως, είναι ημέρα ευθύνης για το παρόν και το μέλλον του Αστέρα. Η διαδρομή συνεχίζεται με πίστη στις αρχές και τις ηθικές αξίες που διέπουν τον σύλλογο και με δύναμη που πηγάζει από τον περήφανο κόσμο μας.

Χρόνια Πολλά Ελλάδα, Χρόνια Πολλά Αστέρα" ανέφερε ο Δημήτρης Μπάκος.

Με τη σειρά του ο Γιάννης Καϋμενάκης τόνισε: "Με βαθιά συναισθήματα γιορτάζουμε σήμερα τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του Αστέρα μας. Η συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, η οποία είχε ως αφετηρία τον τόπο καταγωγής του συλλόγου μας, μάς κάνει διπλά υπερήφανους και ταυτόχρονα μάς γεμίζει με υποχρεώσεις για τη συνέχειά του.

Ο Αστέρας θα συνεχίσει να βαδίζει τον δικό του μοναδικό δρόμο, με εμπιστοσύνη στις δικές του και μόνο δυνάμεις και ορίζοντα τις νέες γενιές υγιών φιλάθλων που δημιουργεί.

Χρόνια Πολλά Ελλάδα, Χρόνια Πολλά Αστέρα".

Ο Αστέρας με αφορμή τη συμπλήρωση των 90 χρόνων έδωσε στη δημοσιότητα και ένα αφιερωματικό video.

Photo credits: Asteras FC

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ