STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: Ο Μπρένερ έβαλε τέλος στο αήττητο σερί των Αρκάδων

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Αστέρα με τον ΠΑΣ
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Αστέρα με τον ΠΑΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε το διπλό στην έδρα του Αστέρα με σκορ 0-1 χάρη στο γκολ του Μπρένερ στο 85'. Τρία δοκάρια σημειώθηκαν στην αναμέτρηση.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-0 του Αστέρα στην Τρίπολη στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League Interwetten. Οι Ηπειρώτες έβαλαν τέλος στο αήττητο σερί δέκα αγώνων των Αρκάδων.

Έτσι, στην βαθμολογία της κανονικής περιόδου, ο Αστέρας είναι στην 6η θέση με 42 πόντους, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα στην 8η με 31. Την Δευτέρα (15/3, 16:30) θα γίνει η κλήρωση των playoffs και των playouts.

ΤΟ ΓΚΟΛ Ο ΜΠΡΕΝΕΡ

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Αστέρας έχασε σημαντική ευκαιρία στο 46ο λεπτό με σουτ του Φερνάντεθ να καταλήγει στο δοκάρι.

Ο ΠΑΣ κατάφερε δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του στο 85ο λεπτό. Έπειτα από σέντρα των φιλοξενούμενων ο Τσιφτσής έδιωξε με γροθιές και ψύχραιμα ο Μπρένερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από το ύψος του πέναλτι.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

ΔΥΟ ΔΟΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν εκείνος που είχε δύο μεγάλες στιγμές προκειμένου να ανοίξει το σκορ στην αναμέτρηση. Στο 13ο λεπτό ο Παμλίδης έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Τσιφτσή, ο οποίος δεν ήταν ικανός να αντιδράσει.

Στο 24' οι Ηπειρώτες σημάδευσαν ξανά το δοκάρι. Ο Καρτάλης γύρισε από τα αριστερά, ο Τσιφτσής έδιωξε, όμως ο Ελευθεριάδης δεν μπόρεσε να ευστοχήσει.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ