STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας – Ολυμπιακός: Sold out το ματς στην Τρίπολη, κλειστά τα εκδοτήρια

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) Eurokinissi

Κατάμεστο θα είναι το γήπεδο του Αστέρα στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό με τους Αρκάδες να ανακοινώνουν Sold out λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Με επίσημη ανακοίνωση του ο Αστέρας γνωστοποίησε πως στο γήπεδο της ομάδας της Τρίπολης έγινε sold out στα εισιτήρια και για το λόγο αυτό τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά και δεν θα λειτουργήσουν.

Τόσο οι φίλοι των Αρκάδων όσο και αυτοί του Ολυμπιακού που θα βρεθούν μεμονωμένα στην Τρίπολη κατάφεραν να εξασφαλίσουν από νωρίς ένα εισιτήριο στα χέρια τους και να οδηγήσουν στην εξάντληση τους.

Η σχετική ανακοίνωση των Αρκάδων ανέφερε:

“Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον σημερινό αγώνα με τον Ολυμπιακό (19:30). Ως εκ τούτου τα εκδοτήρια στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” θα παραμείνουν κλειστά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ