ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας: Ο Τσιφτσής επέκτεινε τη συνεργασία του μέχρι το 2025

Ο Αντώνης Τσιφτσής
Ο Αντώνης Τσιφτσής EUROKINISSI SPORTS

Ο Αστέρας Τρίπολης επενδύει πάνω στον Αντώνη Τσιφτσή και για αυτό έσπευσε να του κάνει πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2025.

Ο Αστέρας Τρίπολης φρόντισε να δεσμεύσει μέχρι το καλοκαίρι του 2025 τον Αντώνη Τσιφτσή. Το συμβόλαιο του 21χρονου τερματοφύλακα ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2022, αλλά οι δύο πλευρές προχώρησαν σε πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους.

Μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ομάδας ο 21χρονος πορτιέρο είπε: "Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια του Αστέρα για την επέκταση του συμβολαίου μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα και με προοπτική για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήταν πολύ εύκολη η απόφαση για εμένα, διότι στον Αστέρα νιώθω την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου από όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για το καλό του Αστέρα"

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Αντώνη Τσιφτσή. Το νέο συμβόλαιο του Έλληνα τερματοφύλακα με την ομάδα μας έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2025".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ