ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας: Ο Ριέρα αποχωρεί άμεσα, δυσαρέσκεια για την εικόνα της ομάδας

Ο Αντριάν Ριέρα του Αστέρα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό για τα playouts της Stoiximan Super League 2022-2023 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" | Σάββατο 18 Μαρτίου 2023
Ο Αντριάν Ριέρα του Αστέρα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό για τα playouts της Stoiximan Super League 2022-2023 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" | Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντριάν Ριέρα ήταν ο πρώτος που πλήρωσε το μάρμαρο για την κακή πορεία του Αστέρα στα playouts, αφού ενημερώθηκε πως δεν θα χρησιμοποιηθεί ξανά φέτος.

Ο Αντριάν Ριέρα αποτελεί πρόωρα παρελθόν για τον Αστέρα, αφού ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν, στο πλαίσιο των κινήσεων για να αντιστραφεί η εικόνα της ομάδας στα playouts της Stoiximan Super League.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έμενε ελεύθερος ούτως ή άλλως την 1η Ιουλίου και η τριετής θητεία του στους Αρκάδες ολοκληρώνεται άδοξα.

Η διοίκηση δεν είναι δυσαρεστημένη μόνο με τον Ριέρα για τα αποτελέσματα στα φετινά playouts, κάτι που κατέστησε σαφές στην προπόνηση της Τρίτης, περιμένοντας σαφή βελτίωση στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό κόντρα Λεβαδειακό το Σάββατο στην Τρίπολη.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ