ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας: "Μόνο κάτοχοι διαρκείας στο ματς με την ΑΕΚ"

Αστέρας: "Μόνο κάτοχοι διαρκείας στο ματς με την ΑΕΚ"

Ο Αστέρας Τρίπολης ενημέρωση ότι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή (06/11) θα έχουν δικαίωμα εισόδου μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.

Την πολιτική του να μην διαθέτει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους, αλλά ούτε και μεμονωμένα θα συνεχίσει ο Αστέρας Τρίπολης και στο ματς με την ΑΕΚ.

Την ερχόμενη Κυριακή (06/11, 20.30), όπως ενημέρωσαν οι Αρκάδες, στο γήπεδο θα μπουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας και κανένας άλλος.

Κάτι αντίστοιχο έχει κάνει ήδη ο Αστέρας στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον Άρη, ενώ το ίδιο θα πράξει και στα ματς με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενημερώνει ότι στον αγώνα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2022-2023 με αντίπαλο την ΑΕΚ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", την Κυριακή (06/11, 20:30), δικαίωμα εισόδου θα έχουν ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Ως εκ τούτου δεν θα εκδοθούν μεμονωμένα εισιτήρια αγώνα και τα εκδοτήρια του γηπέδου θα παραμείνουν κλειστά.

Την φετινή αγωνιστική περίοδο μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν δικαίωμα εισόδου και στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας με αντιπάλους τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, όπως συνέβη και στους εντός έδρας αγώνες με τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική και τον Άρη για την 4η αγωνιστική".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ