ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας, μεταγραφές: Δανεικός ο Λύρατζης από τον ΠΑΟΚ

Ο Λευτέρης Λύρατζης κατά την ανακοίνωση του από τον Αστέρα
Ο Λευτέρης Λύρατζης κατά την ανακοίνωση του από τον Αστέρα PRINT SCREEN

Ο Αστέρας ήρθε τελικά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και απέκτησε τον Λευτέρη Λύρατζη ως δανεικό από τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η μεταγραφή του Λευτέρη Λύρατζη από τον ΠΑΟΚ στον Αστέρα πέρασε από χίλια κύματα αλλά εν τέλει πραγματοποιήθηκε με τους Αρκάδες να αποκτούν τον Έλληνα μπακ αρχικά ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν και εν συνεχεία αναμένεται να υπάρξει νέα συζήτηση ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Λευτέρη Λύρατζη, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο Λύρατζης γεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2000 στην Καβάλα και αγωνίζεται ως αμυντικός. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας των Ανδρών, ενώ έχει επίσης αγωνιστεί σε όλες τις Εθνικές ομάδες της χώρας μας, Εθνική Παίδων (Κ17 - 14 συμμετοχές - 1 γκολ), Εθνική Νέων (Κ19 - 21 συμμετοχές) και Εθνική Ελπίδων (Κ21 - 11 συμμετοχές).

Καλωσορίζουμε τον Λευτέρη Λύρατζη στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΠΑΟΚ 65-1

Βόλος Ν.Π.Σ. 27-1

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ. Ευχαριστώ τον σύλλογο και τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη και για την ευκαιρία που μου δίνουν. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ να πετύχει τους στόχους της, που είναι η είσοδος στα play offs του φετινού πρωταθλήματος κι εγώ προσωπικά να συνεχίσω να εξελίσσομαι. Υπόσχομαι σκληρή δουλειά και αφοσίωση στην ομάδα μου".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ