ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Σιν Γκος έως το 2025

Ο Σιν Γκος κατά την ανακοίνωση του από τον Αστέρα
Ο Σιν Γκος κατά την ανακοίνωση του από τον Αστέρα ASTERAS FC

Παίκτης του Αστέρα έως το 2025 θα είναι ο Σιν Γκος ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μάδεργουελ και τα βρήκε σε όλα με τους Αρκάδες.

Η μεταγραφική ενίσχυση του Αστέρα συνεχίζεται, αυτή τη φορά από την αγορά των ελεύθερων με τους Αρκάδες να έρχονται σε συμφωνία με τον 27χρονο Σιν Γκος ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια έπαιζε στη Σκωτία με την Μάδεργουελ.

Ο Γκος ο οποίος είναι διεθνής με την ομάδα της Βόρειας Ιρλανδίας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2025.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Σιν Ρίτσαρντ Γκος. Ο Σιν Γκος με εθνικότητα από την Βόρεια Ιρλανδία, γεννήθηκε την 1η Οκτωβρίου 1995 στην πόλη Wegberg της Γερμανίας.

Αγωνίζεται ως μέσος, με συμμετοχές στα κορυφαία πρωταθλήματα του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ το 2023 κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα της Βόρειας Ιρλανδίας. Υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2025.

Καλωσορίζουμε τον Σιν Γκος στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Manchester United

Manchester United U23 6 (1)

Queens Park Rangers 7

Rangers 17 (2)

St. Johnstone 7

Shrewsbury Town 54 (4)

Motherwell 74 (2)

ΔΗΛΩΣΗ

"Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον ΑΣΤΕΡΑ και που θα γνωρίσω ένα καινούριο πρωτάθλημα. Έχω μάθει και θα συνεχίσω να μαθαίνω για το ελληνικό πρωτάθλημα και βέβαια έχω ήδη μάθει αρκετά για τον ΑΣΤΕΡΑ. Θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική για εμένα και μια νέα μεγάλη πρόκληση.

Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους φιλάθλους μας. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε πολλές σημαντικές στιγμές με την ομάδα και να κάνουμε τους φιλάθλους μας να είναι περήφανοι. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ