ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας: Μέλος της ομάδας θετικό στον κορονοϊό

Οι παίκτες του Αστέρα
Οι παίκτες του Αστέρα EUROKINISSI SPORTS

Ο Αστέρας ανακοίνωσε πως μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό και τέθηκε σε καραντίνα, ενώ αναβλήθηκε η σημερινή (18/11) προπόνηση για λόγους ασφαλείας.

Κρούσμα κορονοϊού και στον Αστέρα. Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν πως, κατά τον μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε, μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό στον ιό και τέθηκε σε καραντίνα, ενώ για λόγους ασφαλείας αναβλήθηκε η σημερινή (18/11) προπόνηση.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι ένα μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό σε μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε.

Ακουλουθώντας πιστά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Η προπόνηση της Τετάρτης (18/11) αναβλήθηκε και σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς και στο προσωπικό του συλλόγου την Τετάρτη (18/11) διενεργήθηκαν τεστ ανίχνευσης Covid-19, τα οποία και θα επαναληφθούν σε δύο 24ωρα.

Το μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος που βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό απομονώθηκε και παραμένει σε κατ' οίκον περιορισμό με ήπια συμπτώματα. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στις υποχρεώσεις της ομάδας.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ