STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας - Λαμία 3-0: Επιβλητικός στο ντεμπούτο του Μάντζιου στον πάγκο των Αρκάδων

Οι παίκτες του Αστέρα πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στη Λαμία
Οι παίκτες του Αστέρα πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στη Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Ο Αστέρας επικράτησε 3-0 της Λαμίας στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης για την 16η αγωνιστική της Super League στο ντεμπούτο του Μάντζιου στον πάγκο των Αρκάδων. Μουνάφο (18'), Αντέτζο (αυτ. - 24') και Ρεγκίς (31') διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα.

Ιδανικά ξεκίνησε το 2023 για τον Αστέρα. Οι Αρκάδες επικράτησαν 3-0 της Λαμίας για την 16η αγωνιστική της Super League στο ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου στον πάγκο των γηπεδούχων.

Αστέρας - Λαμία 3-0: Επιβλητικός στο ντεμπούτο του Μάντζιου στον πάγκο των Αρκάδων

Ο Αστέρας φρόντισε να θέσει ισχυρές βάσεις για το τρίποντο από το πρώτο μέρος. Ο Μουνάφο στο 18' άνοιξε το σκορ, ο Αντέτζο έβαλε αυτογκόλ στο 24' και ο Κρεσπί έκανε το 3-0 στο 31ο λεπτό.

Κάπως έτσι, οι Αρκάδες πήγαν στους 17 βαθμούς, με την ομάδα της Φθιώτιδας να παραμένει χαμηλά και συγκεκριμένα στην 13η θέση με δέκα βαθμούς.

Το ματς

Ο Αστέρας από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης πήρε την κατοχή της μπάλας. Στο 17' προειδοποίησε με καλή στιγμή του Ριέρα, ενώ στο 18' οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ. Ο Άλβαρες έκανε το γέμισμα από τα αριστερά, ο Μπαράλες πήρε μία δύσκολη γυριστή κεφαλιά. Ο Γκαραβέλης απέκρουσε, αλλά δεν απομάκρυνε, με τον Μουνάφο να ακολουθεί και από κοντά να πλασάρει για το 1-0.

Ο Αστέρας συνέχιζε να έχει το πάνω χέρι και στο 24' έγινε το 2-0. Ρεγκίς με ωραία κίνηση μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά. Έκανε το γύρισμα και ο Αντέτζο στην προσπάθειά του να κόψει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι Αρκάδες κυριαρχούσαν και έκαναν τρία τα τέρματά τους. Οι γηπεδούχοι έκαναν την αντεπίθεση από τα αριστερά, με τον Σίτο να γεμίζει στην περιοχή, εκεί που ο Ρεγκίς πλάσαρε για το 3-0. Η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο ο Παπαδόπουλος φώναξε παρών.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν πιο χαμηλός. Η Λαμία προχώρησε σε αρκετές αλλαγές θέλοντας να ρισκάρει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να μειώσει στο σκορ, ώστε να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Από την άλλη ο Αστέρας διαχειριζόταν το προβάδισμά του και αξιοποιούσε τους κενούς χώρους απειλώντας την εστία του Γκαραβέλη. Το 3-0 δεν άλλαξε έως το φινάλε.

Αστέρας - Λαμία 3-0: Επιβλητικός στο ντεμπούτο του Μάντζιου στον πάγκο των Αρκάδων

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Ριέρα, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Σίτο, Ρέγκις, Μπαράλες

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοβ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Γιακουμάκης, Ντε Βινσέντι, Τσιλούλης, Μανούσος

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ