STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας - Κηφισιά 1-2: Διπλό από χρυσάφι με σούπερ Οζέγκοβιτς

SUPER LEAGUE 2023 - 2024 /   -   (EUROKINISSI)
Ο Ογκνιέν Οζέγκοβιτς EUROKINISSI SPORTS

Η Κηφισιά πήρε τεράστιο διπλό στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στη μάχη που δίνει για την παραμονή, καθώς επικράτησε 2-1 του Αστέρα με δύο γκολ του Οζέγκοβιτς σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Ο Μιριτέλο στο 3' είχε ανοίξει το σκορ για τους Αρκάδες.

Η Κηφισιά συνεχίζει δυνατά στη μάχη της παραμονής, καθώς επικράτησε 2-1 του Αστέρα στο Θεόδωρος Κολοκτρώνης. Ο Οζέγκοβιτς δεν έκανε αισθητή την παρουσία του για μια ώρα αγώνα, αλλά πέτυχε δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών και η ομάδα των βορείων προαστίων έφυγε με το διπλό από την Τρίπολη για την τρίτη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Αστέρας - Κηφισιά 1-2: Διπλό από χρυσάφι με σούπερ Οζέγκοβιτς
Οι τελικές και τα xGoals στο Αστέρας - Κηφισιά

Οι Αρκάδες είχαν προηγηθεί στο τρίτο λεπτό με τον Μιριτέλο με υπέροχη ατομική ενέργεια και πλασέ νίκησε τον Αναγνωστόπουλο.

Ο Οζέγκοβιτς ισοφάρισε αρχικά στο 66ο λεπτό μετά από σέντρα του Μιλίτσεβιτς και τελείωμα με τη μια, ενώ στο 70' ευστόχησε από την άσπρη βούλα για πέναλτι που κέρδισε ο Σάντος σε μαρκάρισμα του Ατιένθα.

Η Κηφισιά ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Πρίτσα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Με αυτό το τρίποντο η Κηφισιά έφτασε τους 25 και προσπέρασε τον Παναιτωλικό που είναι στους 24. Οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν την επόμενη αγωνιστική στην Καισαριανή, σε μια κρίσιμη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Αστέρας έκανε το χτύπημα νωρίς

Ο Αστέρας έκανε το χτύπημα νωρίς στο ματς και συγκεκριμένα στο τρίτο λεπτό, με την υπέροχη ατομική ενέργεια και το πλασέ του Μιριτέλο.

Η Κηφισιά πήρε την μπάλα στα πόδια της και προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Τσιφτσή, ενώ ο Αστέρας της έδωσε την μπάλα και περίμενε πίσω από την εστία. Όμως οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου δημιούργησαν όμως λίγες καλές φάσεις και ουσιαστικά ήταν ακίνδυνοι, καθώς τα μακρινά σουτ που εξαπέλυσαν οι Τεϊσέιρα και Παρράς δεν είχαν τύχη.

Ο Αστέρας μετά το 30' είχε κάποιες προϋποθέσεις για να σκοράρει, δίχως όμως αποτέλεσμα, ενώ η προσπάθεια του Ματέους Σάντος έξω από την περιοχή στο 40' πέρασε άουτ.

Ο Οζέγκοβιτς το έφερε τούμπα σε τέσσερα λεπτά

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα ήταν πιο γρήγορος με τις δύο ομάδες να γίνονται πιο απειλητικές στις δύο εστίες. Στο 51ο λεπτό ο Μιριτέλο δοκίμασε να εκμεταλλευτεί την έξοδο του Αναγνωστόπουλου και να τον κρεμάσει, αλλά η προσπάθειά του πέρασε άουτ.

Στο 55' η Κηφισιά έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της στο ματς. Ο Σολόα με ένα υπέροχο φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα προς την εστία, αλλά ο Τσιφτσής απομάκρυνε σε κόρνερ.

Ο Οζέγκοβιτς δεν έγινε αισθητός σε όλο το ματς, αλλά χρειάστηκε μια τελική και ένα πέναλτι για να φέρει ο ίδιος τούμπα το ματς. Ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι στο 74' με τον Καλτσά, αλλά ο επιθετικός των Αρκάδων ήταν εκτεθειμένος και το VAR πήρε πίσω την απόφαση του Σιδηρόπουλου.

Στο φινάλε ο Αστέρας πίεσε για να σκοράρει και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν τα κατάφερε και το 2-1 παράμεινε μέχρι το τέλος.

Αστέρας - Κηφισιά 1-2: Διπλό από χρυσάφι με σούπερ Οζέγκοβιτς
Τα στατιστικά και οι καλύτερες επιδόσεις

Αστέρας: Τσιφτσής, Λύρατζης, Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Γιαμπλόνσκι (83' Μάντζης), Μουνάφο (13' λ. τρ. Αλάγκμπε), Κρεσπί (72' Παλάσιος), Καλτσάς (83' Ζούγλης), Μπαρτόλο, Μιριτέλο.

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Παρράς (52' Μιλίτσεβιτς), Τεϊσέιρα (29' λ. τρ. Βαφέας), Τσάπαν (81' Σπίνος), Σολόα, Τσανάτζια, Σναϊντερλάν, Μπιφούμα (80' Μενέντεθ), Σάντος, Πρίτσας, Οζέγκοβιτς.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ