ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας: Δικός του μέχρι το 2025 ο Μπερτόγλιο

Αστέρας: Δικός του μέχρι το 2025 ο Μπερτόγλιο
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Κάτοικος Τρίπολης για την ερχόμενη τριετία θα είναι ο Φακούντο Μπερτόγλιο, με τον Αστέρα να ανακοινώνει την Παρασκευή (1/7) την έναρξη της συνεργασίας του με τον πρώην μεσοεπιθετικού του Άρη.

Έξι χρόνια μετά από την αποχώρησή του από την Τρίπολη, ο Φακούντο Μπερτόγλιο επιστρέφει, με τον Αστέρα να έρχεται σε συμφωνία με τον 32χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό και να κάνει γνωστό μέσω επίσημης ανακοίνωσης την απόκτησή του, που έχει χρονικό ορίζοντα ως το 2025.

"Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, Facundo Daniel Bertoglio.

Γεννημένος στις 30 Ιουνίου 1990 στην πόλη San Jose De La Esquina της Αργεντινής, ο Facundo Bertoglio αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και επιστρέφει στον Αστέρα μετά από έξι χρόνια.

Ο Bertoglio υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025 και επέλεξε τον αριθμό 20 για τη φανέλα του", αναφέρουν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Αρκάδες, με τον Μπερτόγλιο να έχει επίσης αγωνιστεί σε Κολόν, Ντινάμο Κιέβου, Γκρέμιο, Εβιάν, Τίγκρε, ΑΠΟΕΛ, Ορντάμπασι, Λαμία, Αλδοσίβι και Άρη.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ