STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας - Ατρόμητος 0-0: Ο Γιαννιώτης έδωσε το βαθμό στους Περιστεριώτες

Ο Γιαννιώτης στη διάρκεια του αγώνα Αστέρας - Ατρόμητος | 2 Απριλίου 2022
Ο Γιαννιώτης στη διάρκεια του αγώνα Αστέρας - Ατρόμητος | 2 Απριλίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Ανδρεάς Γιαννιώτης πραγματοποίησε μια τρομερή εμφάνιση στο ματς με τον Αστέρα, κράτησε το μηδέν στην εστία του Ατρόμητου, με την ομάδα του Περιστερίου να παίρνει έναν ακόμη σημαντικό πόντο στη μάχη που δίνει για παραμονή απευθείας στη Super League.

Ένας εκπληκτικός Ανδρέας Γιαννιώτης με πολλές και σωτήριες επεμβάσεις κράτησε το μηδέν στην εστία του Ατρόμητου στο ματς με τον Αστέρα και έδωσε ένα σημαντικό πόντο (0-0) στην ομάδα του Περιστερίου στη μάχη που δίνει για απευθείας παραμονή στη Super League.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αλλά βρήκαν μπροστά τους έναν εκπληκτικό Γιαννιώτη που είχε σκοπό να μην αφήσει τίποτα να πάει στην εστία του.

Στάθηκαν βέβαια και άτυχοι καθώς είχαν δοκάρι ενώ είδαν την ομάδα του Περιστερίου να μένει με δέκα παίκτες στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης λόγω αποβολής του Άλιμπεκ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Πλέον ο Αστέρας από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να νικήσει είδε τον ΟΦΗ να τον προσπερνάει στη μάχη για την 7η θέση ενώ ο Ατρόμητος είναι στο 12η θέση και στο +6 από την 13 Λαμία.

Καλύτερος ο Αστέρας, απείλησε με Ναμπί ο Ατρόμητος

Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του Αστέρα αλλά όπως ήδη γράψαμε από την άλλη κάτω από τα γκολπόστ του Ατρόμητου ο Ανδρέας Γιαννιώτης πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του και έβγαζε ότι πήγαινε προς την εστία του.

Η πρώτη απειλή από πλευράς Αρκάδων ήρθε στο 9' με τον Σίτο να απειλεί και τον Γιαννιώτη να διώχνει σε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό ο Μπενίτο βρέθηκε σε θέση βολής αλλά και πάλι ο Έλληνας κίπερ είπε όχι.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να απειλήσει με σουτ του Ναμπί το οποίο εξουδετέρωσε βγάζοντας τη μπάλα σε κόρνερ ο Τσιφτσής.

Ο Γιαννιώτης αντέδρασε σωτήρια και στη σέντρα σουτ του Σίτο στο 26' ενώ ο ΟΦΗ απάντησε και πάλι με τον Ναμπί στο 29' με τον Τσιφτσή να διώχνει εκ νέου.

Επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων

Το δεύτερο μέρος ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τον Αστέρα που έχανε τη μια καλή στιγμή μετά την άλλη. Στο 52' ο Ατιένθα μετά από κόρνερ πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Έξι λεπτά αργότερα ο Ριέρα βρέθηκε σε θέση βολής, απέναντι από τον Γιαννιώτη, επιχείρησε το πλασέ με τον Έλληνα τερματοφύλακα να διώχνει με το ένα χέρι τη μπάλα. Έντεκα λεπτά αργότερα και πάλι ο Ριέρα δέχτηκε όμορφη κάθετη πάσα, μπήκε στην περιοχή πλάσαρε με τον Γιαννιώτη να λέει και πάλι όχι.

Η βαθμολογία των playouts έχει διαμορφωθεί ως εξής:

  1. ΟΦΗ 40
  2. Αστέρας 39
  3. Παναιτωλικός 32
  4. Βόλος 31
  5. Ιωνικός 30
  6. Ατρόμητος 27
  7. Λαμία 21
  8. Απόλλων Σμύρνης 16
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ