STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας - Άρης 0-2: Με Εμπακατά και Γκρέι πέρασε από το Κολοκοτρώνης και επέστρεψε στις νίκες

Ο Εμπακατά πανηγυρίζει γκολ του στο Αστέρας - Άρης
Ο Εμπακατά πανηγυρίζει γκολ του στο Αστέρας - Άρης EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης πέρασε από τη δύσκολη έδρα του Αστέρα επικρατώντας 2-0 στην Τρίπολη για την 4η αγωνιστική της Super League. Ο Γκρέι (20') άνοιξε το σκορ, ο Εμπακατά (60') διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Έχασαν ευκαιρίες οι γηπεδούχοι.

Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 2-0 του επικίνδυνου Αστέρα στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης για την 4η αγωνιστική της Super League. Ο Άντρε Γκρέι άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό, με τον Σαλέμ Εμπακατά να διπλασιάζει τα τέρματα των φιλοξενουμένων στο 60ο λεπτό. Έχασαν μεγάλες ευκαιρίες οι Αρκάδες που είχαν 2.1xG.

Αστέρας - Άρης 0-2: Με Εμπακατά και Γκρέι πέρασε από το Κολοκοτρώνης και επέστρεψε στις νίκες

Οι Αρκάδες στα πρώτα λεπτά του πρώτου μέρους είχαν κάποιες στιγμές μέσα από την περιοχή με τον Καστάνιο. Σύντομα όμως οι κίτρινοι ανέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο και στο 20ο λεπτό προηγήθηκαν.

Ο Μαντσίνι μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και γύρισε στον Γκρέι, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από το ύψος του πέναλτι. Στη συνέχεια οι παίκτες του Τερζή έλεγξαν, με τον Αστέρα να μην έχει κάποια απάντηση. Αντιθέτως οι κίτρινοι είχαν νέα καλή στιγμή σε σουτ του σκόρερ του πρώτου τέρματος.

Πάνω που ο Αστέρας προσπάθησε να βγάλει αντίδραση με τον Εμπακατά να κόβει δύο φορές πάνω στην γραμμή προσπάθεια του Ατιένθα, ήρθε το 2-0 για τους κίτρινους. Ο Μαντσίνι έκανε το υπέροχο σόλο και σούταρε με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Ο Εμπακατά πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε.

Μέχρι και το φινάλε ο Αστέρας είχε μεγάλες στιγμές, ώστε να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, με τον Κουέστα να έχει απαντήσεις. Να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 18 τελικές. Στο 77ο λεπτό αποβλήθηκε ο Ματέο Γκαρσία για τάκλιν του πάνω στον Καρμόνα, με την απευθείας κόκκινη κάρτα να του δίνεται μετά από εξέταση στο VAR. Λίγο πριν από το φινάλε δεν μέτρησε γκολ του Μπενίτο ως οφσάιντ.

Αστέρας - Άρης 0-2: Με Εμπακατά και Γκρέι πέρασε από το Κολοκοτρώνης και επέστρεψε στις νίκες

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιφτσής, Άλβαρες, Καστάνιο, Ατιένθα (64' Ζουκάνοβιτς), Καρμόνα, Μπερτόγλιο (64' Μπαρτόλο), Ντομίνγκεθ, Στάνκο, Γκαρντάβσκι (46' Τιλίκα), Μπαράλες (64' Μπενίτο), Ριέρα

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Ντουκουρέ (71' Ενκουλού), Μαντσίνι (86' Οντουμπάτζο), Ματέο Γκαρσία, Μανού Γκαρσία (70' Πάλμα), Ιτούρμπε (70' Ντιόπ), Γκρέι (79' Πίρσμαν)

Δείτε την Game Night για τη μάχη της Εθνικής, αλλά και τα ματς της Super League

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ