ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας: Ανακοίνωσε τον Ντάνι Σανταφέ έως το 2024

Ο Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάνι Σανταφέ
Ο Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάνι Σανταφέ ASTERAS TRIPOLIS FC

Ο Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάνι Σανταφέ Μίνα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Αρκάδες έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Αστέρας πραγματοποίησε την πρώτη του μεταγραφική κίνηση στη φετινή θερινή περίοδο. Οι Αρκάδες ολοκλήρωσαν την απόκτηση του Ντάνι Σανταφέ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο 23χρονος μέσος αγωνιζόταν στην Οσασούνα Β, ήταν αρχηγός και την περσινή σεζόν μετρούσε 22 συμμετοχές σκοράροντας 4 γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, Daniel Santafé Mena. Γεννημένος στις 3 Ιουλίου 1997 στην πόλη Valtierra της Ισπανίας, ο Daniel Santafé Mena αγωνίζεται ως μέσος. Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2024 και επέλεξε τον αριθμό 14 για τη φανέλα του.

O Dani Santafé έχει συνολικά 81 συμμετοχές και 5 με την Club Atlético Osasuna B, της οποίας ήταν αρχηγός και την περσινή σεζόν είχε 22 συμμετοχές και 4 γκολ.

Η ΔΗΛΩΣΗ

"Είμαι πολύ χαρούμενος για τον ερχομό μου στον ΑΣΤΕΡΑ. Πάντα η φιλοδοξία μου ήταν να αγωνιστώ στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος κάποια χώρας. Θέλω με τον ΑΣΤΕΡΑ να δείξω τι ποδοσφαιριστής είμαι και από πού προέρχομαι. Γνωρίζω ότι στη νέα μου ομάδα αγωνίζονται αρκετοί συμπατριώτες μου και επίσης έψαξα και συγκέντρωσα αρκετές πληροφορίες για τον σύλλογο. Στόχος μας είναι να αγωνιστούμε στο πιο υψηλό επίπεδο, να εξελισσόμαστε κάθε ημέρα και να ανταγωνιστούμε τους καλύτερους".

Photo credits: Asteras Tripolis

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ