ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Νταβίντ Καρμόνα

Το νέο απόκτημα του Αστέρα Τρίπολης, Νταβίντ Καρμόνα Σιέρα
Το νέο απόκτημα του Αστέρα Τρίπολης, Νταβίντ Καρμόνα Σιέρα ASTERAS TRIPOLIS FC

Παίκτης του Αστέρα για την επόμενη τριετία θα είναι ο Νταβίντ Καρμόνα, με την ομάδα της Τρίπολης να ανακοίνωνει την απόκτηση του Ισπανού αμυντικού που θα κληθεί να καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ.

Ο Γιάννης Κώτσιρας μετακόμισε από την Τρίπολη στην πρωτεύουσα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, όμως ο Αστέρας δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και πολύ γρήγορα βρήκε τον αντικαταστάτη του για το δεξί άκρο της άμυνας.

Αυτός θα είναι ο Νταβίντ Καρμόνα Σιέρα, με τους Αρκάδες να κάνουν γνωστό το Σάββατο (26/6) μέσω ανακοίνωσης την έναρξη της συνεργασίας τους με τον 24χρονο Ισπανό αμυντικό, που θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Αστέρα. Πιστεύω ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα, μία σπουδαία πρόκληση. Έρχομαι με πολύ μεγάλη χαρά για να εκπληρώσω τους δικούς μου στόχους και βέβαια της ομάδας.

Γνωρίζω ότι στον Αστέρα αγωνίζονται πολλοί Ισπανοί ποδοσφαιριστές, ήρθα σε επαφή με τον Σίτο και τον Κιτοκό, με τον οποίο είχαμε αγωνιστεί μαζί, οι οποίοι με πληροφόρησαν για το κλαμπ και μού είπαν πως όλα εδώ είναι πολύ οργανωμένα.

Έχω μεγάλη αγωνία να μάθω το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αγωνίζομαι για πρώτη φορά μακριά από την πατρίδα μου και θέλω να πετύχω", τόνισε το νέο απόκτημα του Αστέρα στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Το βιογραφικό:

Ο David Carmona έχει δύο συμμετοχές με την Εθνική ομάδα U21 της Ισπανίας.

Οι σύλλογοί του:

Sevilla Atlético 139 (1)

Sevilla 1

Cádiz 7

Racing Santander 22

Betis Deportivo 16 (1)

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ