ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας AKTOR: Στους δρόμους του Ηρακλείου οι οπαδοί των Αρκάδων, τραγουδούν για την ομάδα τους πριν τη μεγάλη μάχη με τον ΟΦΗ

Ο κόσμος του Αστέρα AKTOR πιστεύει στην πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και το δείχνει, με πάνω από 600 άτομα να εξαντλούν τα εισιτήρια για τη ρεβάνς με τον ΟΦΗ και να δίνουν κιτρινομπλέ χρώμα στο Ηράκλειο τραγουδώντας και φωνάζοντας συνθήματα για την ομάδα τους.

Ο Αστέρας Τρίπολης AKTOR ηττήθηκε με 1-0 εντός έδρας από τον ΟΦΗ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και η αποστολή του στη ρεβάνς είναι δύσκολη, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν στην πρόκριση στον τελικό και το ίδιο και οι οπαδοί..

Απόδειξη πως εξάντλησαν τα 600 εισιτήρια που είχαν στη διάθεσή τους για το αποψινό ματς (2/4, 17:00, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από το SPORT24) στο “Γεντί Κουλέ”, με τον κόσμο των Αρκάδων να ταξιδεύει στο Ηράκλειο και να δημιουργεί μία όμορφη ατμόσφαιρα.

Τόσο στο καράβι που ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης από τον Πειραιά για την Κρήτη, όπου συνυπήρχαν με φίλους του ΟΦΗ χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα, όσο και το πρωί της Τετάρτης, με τους φίλους του Αστέρα να συγκεντρώνονται από νωρίς στην Πλατεία Λιονταριών στο Ηράκλειο και να τραγουδούν συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ