ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας AKTOR: Η πρώτη αποστολή του Κρις Κόλμαν στον πάγκο των Αρκάδων

Ο Κρις Κόουλμαν INTIME SPORTS

Ο Κρις Κόλμαν έκανε γνωστή την πρώτη του αποστολή ως προπονητής του Αστέρα AKTOR, ενόψει του αγώνα με την Κηφισιά (19/10, 16:00) για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Κρις Κόλμαν θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο του Αστέρα AKTOR στην αναμέτρηση με την Κηφισιά την Κυριακή (19/10, 16:00) για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Το Σάββατο (18/10) οι Αρκάδες έκαναν γνωστή την αποστολή τους για την αναμέτρηση με την ομάδα των Βορείων Προαστίων. Εκτός έμειναν οι Σιλά και Τσιντώτας λόγω τραυματισμών.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα AKTOR: 

Παπαδόπουλος, Αγγελίδης, Κακαδιάρης, Ιβάνοφ, Σίπτσιτς, Τριανταφυλλόπουλος, Άλχο, Καστάνιο, Πομόνης, Φερνάντες, Γιαμπλόνσκι, Έντερ, Τσίκο, Μουνιόθ, Αλάγκμπε, Μπαρτόλο, Μεντιέτα, Τζιοακίνι, Εμμανουηλίδης, Καλτσάς, Κέτου, Μακέντα, Χαραλαμπόγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ