SUPERBET ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αστέρας – ΑΕΚ: Ανακοίνωση για όσους είχαν προμηθευτεί εισιτήριο

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) Eurokinissi Sports

Ο Αστέρας έκανε γνωστό πως όσοι είχαν προμηθευτεί εισιτήριο για το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ μπορούν να το επιστρέψουν για να πάρουν πίσω το αντίτιμο του ή να το κρατήσουν για όταν γίνει το παιχνίδι.

Το παιχνίδι Κυπέλλου του Αστέρα με την ΑΕΚ αναβλήθηκε οριστικά και η διοίκηση των Αρκάδων έκανε γνωστό τι θα γίνει με όσους είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για την αναμέτρηση της Τετάρτης.

Η ανακοίνωση του Αστέρα, δίνει δύο λύσεις, η μια να επιστρέψουν όσοι επιθυμούν τα εισιτήρια και να πάρουν το σχετικό αντίτιμο ή να τα κρατήσουν για όταν γίνει το παιχνίδι.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι μετά την απόφαση αναβολής του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΕΚ που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη (08/01, 17:15), οι φίλαθλοι που είχαν προμηθευτεί εισιτήριο έχουν τη δυνατότητα:

– Να επιστρέψουν στο Star Store (Εθν. Αντιστάσεως 67) το εισιτήριο λαμβάνοντας το αντίτιμό του.

– Να κρατήσουν το απόκομμα του εισιτηρίου και να το χρησιμοποιήσουν όταν ο αγώνας διεξαχθεί στην ημερομηνία που θα ορισθεί”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ