ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ασίστ του Τσιμίκα στην επιστροφή του Φαν Ντάικ στο φιλικό της Λίβερπουλ με τη Χέρτα

Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε φιλικό προετοιμασίας απέναντι στην Ζάλτσμπουργκ (25 Αυγούστου 2020)
Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε φιλικό προετοιμασίας απέναντι στην Ζάλτσμπουργκ (25 Αυγούστου 2020) © JFK/APA PICTUREDESK VIA ZUMA PRES

Η Λίβερπουλ αντιμετώπισε σε φιλικό τη Χέρτα με τον Κώστα Τσιμίκα να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα και να βγάζει ασίστ στο γκολ του Μανέ ενώ ο Φαν Ντάικ έκανε την επανεμφάνιση του μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο. (VIDEO)

Ένα ακόμη φιλικό έδωσε το βράδυ της Πέμπτης (29/7) η Λίβερπουλ αντιμετωπίζοντας τη Χέρτα. Ένα ματς στο οποίο ο Κώστας Τσιμίκας βρέθηκε ξανά στο αρχικό σχήμα και μάλιστα τα πήγε εξαιρετικά έχοντας και ασίστ στο 37' στο γκολ του Μανέ με το οποίο η Λίβερπουλ μείωσε το σκορ σε 2-1.

Ο Έλληνας μπακ μπήκε ωραία από τα αριστερά και την κατάλληλη στιγμή αν και θα μπορούσε να σουτάρει και ο ίδιος επιχείρησε να σπάσει τη μπάλα προς το ύψος του πέναλτι με τον Μανέ με διπλή προσπάθεια να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το φιλικό της Λίβερπουλ με τη Χέρτα όμως ήταν ιδιαίτερο και για έναν ακόμη λόγο και αυτός δεν ήταν άλλος από την επίστροφή του Φαν Ντάικ στην αγωνιστική δράση. Ο Ολλανδός αμυντικός ο οποίος είχε πάθει ρήξη χιαστού πέρυσι και είχε χάσει όλη τη σεζόν αλλά και το Euro 2020 έχει πλέον επιστρέψει και πήρε τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά.

Ο Φαν Ντάικ πέρασε στο ματς στο 68' αντί του Φίλιπς και έπαιξε στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ