ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

AS: "Ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει τον Νταρντέρ, όλοι τον θέλουν"

Ο Σέρτζι Νταρντέρ
Ο Σέρτζι Νταρντέρ 2019 AP PHOTO/JOAN MONFORT

Η AS έκανε εκτενές ρεπορτάζ για τον "φευγάτο" από την Εσπανιόλ Σέρτζι Νταρντέρ και τους μνηστήρες του, μεταξύ των οποίων και τον Ολυμπιακό.

Ο Σέρτζι Νταρντέρ βρίσκεται στο προσκήνιο καθημερινά στα ισπανικά ΜΜΕ, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν θα παραμείνει στην Εσπανιόλ ή θα αποχωρήσει. Το τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ αναφέρει ότι ο έμπειρος επιθετικός χαφ είναι πιο πιθανό να αποχωρήσει από την ομάδα της Βαρκελώνης.

Η ισπανική εφημερίδα AS είχε εκτενές ρεπορτάζ την Παρασκευή (7/7) για τον Ισπανό μέσο με τίτλο "Όλοι θέλουν τον Νταρντέρ" και, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι "τον έχει προσεγγίσει ο Ολυμπιακός". Συγκεκριμένα, οι ομάδες που έχουν κινηθεί για την απόκτηση του 29χρονου ποδοσφαιριστή είναι "η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Αλμερία, η Μπέτις, η Θέλτα, η Μαγιόρκα, ο Ολυμπιακός, η Τορίνο, η Βαλένθια, ακόμη και η Μπαρτσελόνα και σύλλογοι τώρα από την Σαουδική Αραβία".

Κατά τους Ισπανούς, "η πρόταση που συνοψίζει καλύτερα την κατάσταση ειπώθηκε αυτή την εβδομάδα από τον Μοχάμεντ Ελ Άσι, διευθύνοντα σύμβουλο της Αλμερία: 'Όλοι οι σύλλογοι της La Liga αγαπούν αυτόν τον ποδοσφαιριστή γιατί είναι απίστευτος''. Και, πράγματι, αυτό συμβαίνει, αλλά όχι μόνο επειδή ο Σέρτζι Νταρντέρ ήταν ένα από τα highlights του τελευταίου πρωταθλήματος, αλλά και επειδή ο υποβιβασμός της Εσπανιόλ και οι αστερίσκοι στο συμβόλαιό του, που αυτός συνεπάγεται, τον καθιστούν ένα από τα πιο επιθυμητά κομμάτια της φετινής καλοκαιρινής αγοράς.

Ο νέος αθλητικός διευθυντής, Φραν Γκαραγκάρθα, δεν έχασε λεπτό, καθώς δεν περίμενε την πρώτη προπόνηση, το απόγευμα της Τετάρτης, για να συναντηθεί με τον παίκτη, αλλά το έκανε την προηγούμενη ημέρα. Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο Νταρντέρ θα ήταν περισσότερο διατεθειμένος να φύγει παρά να μείνει".

Υπενθυμίζεται, ότι βάσει των όρων που υπάρχουν στο συμβόλαιο του Ισπανού χαφ, εκείνος μπορεί να ζητήσει να αποχωρήσει ως δανεικός μέχρι τη Δευτέρα (10/7), αν βρεθεί ομάδα που θα καλύπτει εξ ολοκλήρου τις ετήσιες αποδοχές του (1.200.000 ευρώ καθαρά). Όμως, η Εσπανιόλ έχει τη δυνατότητα να μπλοκάρει την παραχώρηση, αν αποφασίσει να του δώσει τα ίδια χρήματα για την προσεχή περίοδο. Ο δεύτερος δρόμος είναι η ενεργοποίηση της ρήτρας αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή, που για όλο τον Ιούλιο ανέρχεται στα 10.000.000 ευρώ (τον Αύγουστο ανεβαίνει στα 15.000.000).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ