ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

AS: "Ο Λεβαντόβσκι ζήτησε από τον ατζέντη του να πάει στη Ρεάλ"

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι της Μπάγερν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Χόφενχαϊμ για την Bundesliga 2021-2022 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι της Μπάγερν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Χόφενχαϊμ για την Bundesliga 2021-2022 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 © 2021 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Η AS έβαλε βόμβα στο διεθνές ποδόσφαιρο με ρεπορτάζ της, αφού υποστηρίζει ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι ζήτησε από τον ατζέντη του να έρθει σε συμφωνία με τη Ρεάλ.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι αποτελούσε το πρόσωπο των ημερών λόγω της ήττας του στη Χρυσή Μπάλα από τον Λιονέλ Μέσι, όμως όλα δείχνουν ότι θα απασχολεί από εδώ και πέρα για μεταγραφικούς λόγους.

Η AS υποστήριζε εδώ και μέρες ότι ο Πολωνός επιθετικός θα ζητήσει να φύγει από την Μπάγερν για λογαριασμό της Ρεάλ και την Τετάρτη έγραψε ότι συνέβη ακριβώς αυτό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Μάρκο Ρουίθ, ο 33χρονος διεθνής ζήτησε από τον ατζέντη του, Πίνι Ζάχαβι, να δώσει απόλυτη προτεραιότητα στην αναζήτηση συμφωνίας με τη Ρεάλ.

Το συμβόλαιό του με την Μπάγερν λήγει το καλοκαίρι του 2023 και μοιάζει πιο εύκολο να αποχωρήσει από τους Βαυαρούς το τρέχον καλοκαίρι, ώστε οι πρωταθλητές Γερμανίας να εισπράξουν και κάποια χρήματα και να μη χάσουν τον δεύτερο καλύτερο σκόρερ της ιστορίας τους με τον τρόπο που τον απέκτησαν το 2014, ως ελεύθερο.

Η Ρεάλ ετοιμάζεται να αποκτήσει έναν σπουδαίο επιθετικό το καλοκαίρι και μέχρι στιγμής όλα έκλιναν προς το όνομα του Κιλιάν Εμπαπέ, του οποίου το συμβόλαιο με την Παρί εκπνέει στις 30 Ιουνίου. Στο κόλπο βρισκόταν ακόμα και παράλληλο "χτύπημα" για τον Έρλινγκ Χάλαντ, ωστόσο ενδεχόμενη προσθήκη του Λεβαντόβσκι στο εκρηκτικό μίγμα ίσως προκαλέσει ανακατατάξεις στις προτεραιότητες των "μερένγκες".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ