Αρχισκάουτερ ο Κοβάσεβιτς

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς θα είναι ο αρχισκάουτερ του Ολυμπιακού. Διαβάστε ποιοι θα είναι οι άμεσοι συνεργάτες του
Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει νέο τεχνικό διευθυντή, μετά την λύση της συνεργασίας του με τον Εντουάρντο Μαθία, ωστόσο θα έχει έναν άνθρωπο με πιο αναβαθμισμένο ρόλο από πριν.
Ο λόγος για τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς ο οποίος θα είναι πλέον ο αρχισκάουτερ των πρωταθλητών Ελλάδος, καθώς γνωρίζει πολύ καλά το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ έχει και άψογη συνεργασίας μέχρι στιγμής με το τεχνικό της ομάδας Ερνέστο Βαλβέρδε.
Διαβάστε όλα τα νέα των αντιπάλων του Ολυμπιακού στον όμιλο του Champions League στην ειδική κατηγορία του Sport24.gr
Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, δεν θα είναι μόνος του στο συγκεκριμένο πόστο, καθώς όπως αποφασίστηκε, οι άμεσοι συνεργάτες του θα είναι οι Γιώργος Κοκολάκης, Γιώργος Αμανατίδης και Νίκος Βαμβακούλας.
Παράλληλα, ο Κοβάσεβιτς θα διατηρήσει και την ιδιότητα του συμβούλου στην διοίκηση όσον αφορά σε μεταγραφικά θέματα.