EURO

Άρχισαν τα… όργανα στο Euro 2012

Pukka Pies © Getty Images

Στο ματς της Αγγλίας με την Γαλλία δεν επετράπη η είσοδος στο ιστορικό συγκρότημα Pukka Pies, με τη χορηγό εταιρία του συγκροτήματος να ετοιμάζεται για μηνύσεις!

Pukka Pies. Στην Αγγλία είναι ένα από τα πιο γνωστά εργοστάσια με πίτες και τάρτες, κατασκευάζοντας πάνω από 180.000 κάθε μέρα!

Εδώ και είκοσι χρόνια μία μπάντα που πηγαίνει σε όλα τα ματς της Αγγλίας έχει χορηγό τη συγκεκριμένη εταιρία, με αποτέλεσμα να ονομαστεί The Pukka Pies.

Για πρώτη φορά όμως στα είκοσι χρόνια της παρουσίας του στα γήπεδα (με 300 παρουσίες), το συγκρότημα δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει το ματς της αγαπημένης του ομάδας ούτε να τη στηρίξει μουσικά!

Ο λόγος; Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Αγγλία, οι υπεύθυνοι έξω από το Donbass Arena δεν τους επέτρεψαν να μπουν στις κερκίδες μαζί με τα όργανα τους.

Το περίεργο είναι πως η UEFA άναψε το πράσινο φως για να μπουν, όμως οι Ουκρανοί επέμειναν στη θέση τους.

Πλέον η εταιρεία Pukka Pies ετοιμάζει μηνύσεις, καθώς θεωρεί πως έχει πληγεί οικονομικά.

“Όλο το Euro εκπομπή! – Κάθε βράδυ στις 22.00, οι Παντελής Βλαχόπουλος, Μανόλης Γρηγοράκης και Γιάννης Φιλέρης αναλύουν, σχολιάζουν και συζητάνε μαζί σας όσα συμβαίνουν στη διοργάνωση, μέσα από την Euro 2012 Live Web TV. Μην χάσετε το ποδοσφαιρικό ραντεβού μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ