ΑΡΣΕΝΑΛ

Αρτέτα: "Απολύτως ψευδές ότι φεύγω από την Άρσεναλ το καλοκαίρι"

Ο Μικέλ Αρτέτα σε ματς πρωταθλήματος της Άρσεναλ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας | 20 Ιανουαρίου 2024
Ο Μικέλ Αρτέτα σε ματς πρωταθλήματος της Άρσεναλ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας | 20 Ιανουαρίου 2024 @2024 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Η αποκάλυψη της καταλανικής "SPORT" περί απόφασης του Μικέλ Αρτέτα να αφήσει την Άρσεναλ στο φινάλε της σεζόν έφερε την έντονη αντίδραση του Ισπανού, ο οποίος έκανε λόγο για fake news και τόνισε πως έχει εξαιρετική σχέση με τους Λονδρέζους.

Ο Μικέλ Αρτέτα έχει συμβόλαιο με την Άρσεναλ μέχρι το 2025, με την καταλανική "SPORT" να ανάβει όμως φωτιές τόσο στους Λονδρέζους όσο και στον 41χρονο προπονητή με την αποκάλυψή τής πως ο ίδιος συζήτησε με τους ανθρώπους του συλλόγου για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Το δημοσίευμα αυτό έκανε το γύρο του κόσμου και προκάλεσε αναστάτωση στο εσωτερικό της ομάδας, με τον Αρτέτα να αναλαμβάνει... πυροσβεστικό ρόλο κατά τη διάρκεια παρουσίας του σε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα (29/01) κάνοντας λόγο για fake news που δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση στην πραγματικότητα.

"Fake news. Eντελώς ψεύτικη είδηση, δεν ξέρω από που προέρχεται αλλά είναι εντελώς αναληθής. Είμαι πραγματικά στενοχωρημένος, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν υπάρχει καμία πηγή", τόνισε χαρακτηριστικά ο Αρτέτα αναφορικά με το σενάριο που τον θέλει να αφήνει την Άρσεναλ για να διαδεχτεί τον Τσάβι στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι, και πρόσθεσε:

"Αυτές οι ψευτικές ειδήσεις που λένε πως θα αποχωρήσω τον Ιούνιο με στενοχωρούν. Είμαι βυθισμένος σε ένα πανέμορφο ταξίδι με τους παίκτες μου, το επιτελείο μου, με υπέροχους ανθρώπους. Έχω ακόμη πολλά πράγματα να κάνω στην Άρσεναλ. Έλεγα πάντα πως βρίσκομαι στο σωστό μέρος".

Ερωτηθείς δε για το αν υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τους διοικούντες την Άρσεναλ για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών και μετά το 2025, είπε: "Αυτό είναι κάτι που θα γίνει φυσιολογικά, όταν έρθει η ώρα. Έχω έναν δυνατό δεσμό με το διοικητικό συμβούλιο.

Δεν συζητάμε αυτή την περίοδο για νέο συμβόλαιο, αλλά θα έρθει και αυτή η ώρα. Πάντα έτσι το κάνουμε και το κάνουμε καλά".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ