PREMIER LEAGUE

Άρσεναλ - Τσέλσι: Διπλή ταπείνωση για την ομάδα του Λάμπαρντ στο πρώτο 45λεπτο

Άρσεναλ - Τσέλσι: Διπλή ταπείνωση για την ομάδα του Λάμπαρντ στο πρώτο 45λεπτο
@2023 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Το πρώτο μέρος στο "Έμιρεϊτς" εξελίχτηκε σε εφιάλτη για την Τσέλσι αφού δέχτηκε τρία γκολ στα πρώτα 34 λεπτά από την Άρσεναλ, που είχαν ως αποτέλεσμα να δει το όνομά της δίπλα σε δύο αποκαρδιωτικά για αυτήν στατιστικά.

Η Τσέλσι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του "Έμιρεϊτς" με άσχημη ψυχολογία έχοντας γνωρίσει την ήττα και στα πέντε πρώτα ματς που βρέθηκε στον πάγκο της ο Φρανκ Λάμπαρντ, με το εντυπωσιακό να είναι πως από τα πρώτα 45 λεπτά του ντέρμπι με την Άρσεναλ έβαλε τις βάσεις για την... έκτη διαδοχική ήττα της.

Και αυτό γιατί δέχτηκε τρία γκολ στα πρώτα 34 λεπτά, με τον Έντεγκααρντ να βάζει τα δύο πρώτα γκολ των κανονιέρηδων από ισάριθμες ασίστ του Τζάκα, πριν δώσει τη σκυτάλη στον Ζεσούς που εκμεταλλεύτηκε μία ακόμα αμυντική ολιγωρία των μπλε.

Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη φορά επί εποχής Premier League που η Τσέλσι πήγε στα αποδυτηρία για την ανάπαυλα χάνοντας με τρία γκολ διαφορά σε λονδρέζικο ντέρμπι, μετά από εκείνο του Σεπτεμβρίου του 2016 και πάλι στο "Έμιρεϊτς" κόντρα στην Άρσεναλ, ενώ υπάρχει ένα ακόμα στατιστικό που δεν της περιποιεί τιμή.

Αυτό ήταν πως στα τελευταία 16 γκολ που έχουν σημειωθεί σε παιχνίδια της μόνο ένα πέτυχε εκείνη, με τα υπόλοιπα 15 να τα έχουν πανηγυρίσει οι αντίπαλοι της ομάδας του Φρανκ Λάμπαρντ.

TAGS PREMIER LEAGUE ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ