ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ασίστ Τζόλη, μαγεία Χάβερτς και ανατροπή για τους Κανονιέρηδες με τον αρχηγό τους, Έντεγκαρντ

Ο Χρήστος Τζόλης με τη φανέλα της Άρσεναλ @2026 AP Images

Ο Χρήστος Τζόλης συνεχίζει να μοιράζει ασίστ στην Premier League και αυτή τη φορά ήταν για το 2-1 της Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι. Ο Κάι Χάβερτς άφησε απίθανα την μπάλα και ο Μάρτιν Έντεγκαρντ νίκησε τον Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Ανατροπή στο ντέρμπι του Λονδίνου για την Άρσεναλ με ελληνικό… άρωμα.

Στο 50ό λεπτό της σπουδαίας αναμέτρησης με την Τσέλσι στο Έμιρεϊτς, ο Καλαφιόρι πάσαρε στον Χρήστο Τζόλη, εκείνος συνέκλινε από τα αριστερά προς τον άξονα, έδωσε στον Χάβερτς, ο οποίος όμως με μαγική ενέργεια άφησε την μπάλα στον ερχόμενο Έντεγκαρντ, που με το αριστερό μέσα από την περιοχή νίκησε τον Μαρτίνες για το 2-1 των Κανονιέρηδων.

Μάλιστα, η απίθανη κίνηση του Γερμανού επιθετικού αναγνωρίστηκε από τον 24χρονο διεθνή Έλληνα εξτρέμ, που πηγαίνοντας να πανηγυρίσει με τον αρχηγό του, γύρισε και έδειξε τον Χάβερτς και στη συνέχεια τον αγκάλιασε.

Αυτή ήταν η τρίτη ασίστ του Τζόλη στην Premier League μετά τις δύο πρώτες που είχε στο 3-0 της πρεμιέρας κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ