ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρσεναλ - Τσέλσι 4-0: Οι κανονιέρηδες σμπαράλιασαν τους μπλε

Οι παίκτες της Άρσεναλ πανηγυρίζουν γκολ τους κόντρα στην Τσέλσι σε φιλική αναμέτρηση στο Ορλάντο | 23 Ιουλίου 2022
Οι παίκτες της Άρσεναλ πανηγυρίζουν γκολ τους κόντρα στην Τσέλσι σε φιλική αναμέτρηση στο Ορλάντο | 23 Ιουλίου 2022 @2022 JOHN RAOUX/AP IMAGES

Η Άρσεναλ συνεχίζει την προέλασή της στα καλοκαιρινά φιλικά προετοιμασίας, με τελευταίο θύμα της να είναι η συμπολίτισσα Τσέλσι την οποία συνέτριψε με 4-0 σε αγώνα που έδωσαν οι δύο ομάδες στο Ορλάντο.

Μετά από τις επιτυχίες απέναντι σε Νυρεμβέργη (5-3), Έβερτον (2-0) και Ορλάντο Σίτι (3-1), η Άρσεναλ έκανε το "4 στα 4" στα καλοκαιρινά φιλικά προετοιμασίας και μάλιστα με άκρως εντυπωσιακό τρόπο, αφού θριάμβευσε με 4-0 επί της Τσέλσι, σε αγώνα που έλαβε χώρα στο Ορλάντο στο πλαίσιο του Florida Cup.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα είχε τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ στον αγώνα και με δύο γκολ σε κάθε 45λεπτο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Τόμας Τούχελ, που προβλημάτισε στο τελευταίο παιχνίδι της αμερικανικής περιοδείας της.

Ο νεοαποκτηθέντας από την Μάντσεστερ Σίτι, Γκαμπριέλ Ζεσούς, άνοιξε το σκορ στο 15' και έδωσε τη... σκυτάλη στον Έντεγκααρντ που έκανε το 2-0 στο 26', με τους κανονιέρηδες να έχουν τον έλεγχο και στο δεύτερο μέρος παρά τις αρκετές αλλαγές στις οποίες προχώρησαν οι δύο προπονητές και να φτάνουν σε δύο ακόμα γκολ: με τον Σακά στο 66' και τον Λοκόνγκα στο 90+3' να διαμορφώνουν το τελικό σκορ.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράμσντεϊλ (72' Τέρνερ), Γουάιτ (72' Σοάρες), Σαλίμπα, Γκαμπριέλ, Ζιντσένκο (46' Ταβάρες), Παρτέι (72' Ελνένι), Τζάκα (78' Λοκόνγκα), Σακά (72' Μαρκινιός), Έντεγκααρντ (78' Μέιτλαντ-Νάις), Μαρτινέλι (72' Πεπέ), Ζεσούς (57' Ενκέτια)

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Τζέιμς (73' Χάντσον-Οντόι), Τσάλομπα (45' Σαρ), Τιάγκο Σίλβα (73' Κουλιμπαλί), Έμερσον (46' Αλόνσο), Γκάλαγκερ (46' Κόβατσιτς), Ζορζίνιο (73' Αμπαντού), Χάβερτς (64' Μπατσουαγί), Μάουντ (64' Ζιγές), Στέρλινγκ (46' Αθπιλικουέτα), Βέρνερ (46' Πούλισικ)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΣΕΝΑΛ ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ