ΑΓΓΛΙΑ

Άρσεναλ - Σάντερλαντ 5-1: Στα ημιτελικά του League Cup με χατ τρικ του Ενκετιά

Ο Έντι Ενκετιά της Άρσεναλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σάντερλαντα για τα προημιτελικά του League Cup 2021-2022 στο "Έμιρεϊτς", Λονδίνο | Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021
Ο Έντι Ενκετιά της Άρσεναλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σάντερλαντα για τα προημιτελικά του League Cup 2021-2022 στο "Έμιρεϊτς", Λονδίνο | Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Η Άρσεναλ προκρίθηκε στα ημιτελικά του League Cup επικρατώντας με 5-1 της Σάντερλαντ, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Έντι Ενκετιά που σημείωσε χατ τρικ.

Η Άρσεναλ έγινε η πρώτη ομάδα των ημιτελικών του League Cup, αφού επιβλήθηκε με 5-1 της Σάντερλαντ στο "Έμιρεϊτς" χάρη σε χατ τρικ του Έντι Ενκετιά.

Οι Λονδρέζοι παρατάχθηκαν με αρκετούς από τους βασικούς ποδοσφαιριστές τους, παρότι τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο κατηγορίες πλέον. Ο Ενκετιά και ο Νικολά Πεπέ τους έδωσαν προβάδισμα δύο γκολ πριν από τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, με τους "κανονιέρηδες" να μην έχουν αντίπαλο στον αγωνιστικό χώρο.

Το 2-0 επηρέασε τους παίκτες του Μικέλ Αρτέτα, που πίστεψαν ότι τελείωσαν τα πάντα, με συνέπεια να δεχθούν γκολ από τον Νέιθαν Μπρόουντχεντ στο 31' και να κινδυνέψουν και με την ισοφάριση. Στο 2ο μέρος όμως, ο Ενκετιά με δύο γκολ έφτασε τα 10 σε 9 αγώνες στο θεσμό στην καριέρα του και "κλείδωσε" την πρόκριση. Στο ντεμπούτο του με την Άρσεναλ, ο 18χρονος Άγγλος επιθετικός Τσάρλι Πατίνο διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

League Cup: Τα αποτελέσματα των προημιτελικών

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ