ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ψάχνει το κόλπο γκρόσο με τον Γκαμπριέλ Ζεσούς

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς πανηγυρίζει γκολ της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Λίβερπουλ | 10 Απριλίου 2022
Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς πανηγυρίζει γκολ της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Λίβερπουλ | 10 Απριλίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Η Άρσεναλ κοιτάζει για την ποιοτική ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ενόψει της νέας σεζόν και ένας από τους παίκτες που έχει βάλει στο μάτι και τον έχει πλησιάσει πολύ είναι ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Γκαμπριέλ Ζεσούς.

Οι τελευταίες αγωνιστικές της φετινής Premier League βρίσκουν την Άρσεναλ να κονταροχτυπιέται με τη συμπολίτισσα Τότεναμ αλλά και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την προνομιούχο 4η θέση της βαθμολογίας που δίνει το τελευταίο εισιτήριο για το Champions League, ταυτόχρονα όμως έχει αρχίσει το μεταγραφικό σαφάρι ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η γραμμή μάλιστα που αναμένεται να "κοιταχτεί" πολύ είναι αυτή της επίθεσης, αφού το πιθανότερο σενάριο φέρνει τους Λακαζέτ και Ενκέτια στην πόρτα της εξόδου από τη στιγμή που δεν έχει γίνει κάποια κίνηση από πλευράς διοίκησης των κανονιέρηδων για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του έγκυρου δημοσιογράφου της Athletic, Ντέιβιντ Όρνστεϊν, ο Μικέλ Αρτέτα θα κυνηγήσει δύο επιθετικούς, με τον πρώτο να είναι μάλιστα από το πάνω ράφι, με τον Γκαμπριέλ Ζεσούς της Μάντσεστερ Σίτι να παρουσιάζεται ως ο μεγάλος στόχος.

Ο ίδιος δημοσιογράφος αναφέρει πως ο τεχνικός διευθυντής των Λονδρέζων, Έντου, μιλάει εδώ και αρκετούς μήνες με τους εκπροσώπους του Βραζιλιάνου φορ για το ενδεχόμενο συνεργασίας και παρότι δεν έχουν υπάρχουν ακόμα συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, η Άρσεναλ εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος νέος σταθμός στην καριέρα του παίκτη.

Και αυτό γιατί το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου με την Σίτι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και δεν υπάρχει το παραμικρό ίχνος διάθεσης ανανέωσης από πλευράς πολιτών, που αντίθετα μοιάζουν πρόθυμοι να κάνουν χώρο στο ρόστερ τους για να υποδεχτούν τον Έρλινγκ Χάλαντ.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ