ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Πήρε δανεικό από την Μπρέντφορντ τον Ράγια

Άρσεναλ: Πήρε δανεικό από την Μπρέντφορντ τον Ράγια
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ

Παίκτης της Άρσεναλ για τη φετινή σεζόν θα είναι ο Νταβίντ Ράγια, με τους Λονδρέζους να ανακοινώνουν τη συμφωνία τους με την Μπρέντφορντ για το δανεισμό του και να έχουν οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2024.

Μετά από 161 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπρέντφορντ (την περασμένη σεζόν έπαιξε και στα 38 ματς της Premier League για την ομάδα του Τόμας Φρανκ), ο Νταβίντ Ράγια είναι έτοιμος για το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Αυτό είναι η Άρσεναλ, με τους δευτεραθλητές Αγγλίας να έρχονται σε συμφωνία με τους συμπολίτες τους και να γνωστοποιούν την Τρίτη (15/8) την απόκτηση του 27χρονου Ισπανού διεθνούς κίπερ, με τη μορφή δανεισμού για αυτή τη σεζόν και με οψιόν αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι.

"Ο σύλλογος αναπτύσσεται συνεχώς και είναι μία όμορφη πρόκληση αυτή που αποδέχτηκα, δεν μπορούσα να αρνηθώ", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ράγια, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα με το Νο 22 στους κανονιέρηδες και αναμένεται να είναι το back up του Άαρον Ράμσντεϊλ, που λογίζεται ως βασικός.

'Όσον αφορά στο κόστος του deal, η "Daily Mail" αναφέρει πως η Άρσεναλ θα πληρώσει 3,5 εκατομμύρια ευρώ για το δανεισμό του ενώ σε περίπτωση που επιθυμεί να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2024 με κανονική μεταγραφή, θα χρειαστεί να δώσει 31,3 εκατομμύρια.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ