ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Παρουσίασε τη νέα της εμφάνιση, με πηγή έμπνευσης την χρονιά των Invincibles

Άρσεναλ: Παρουσίασε τη νέα της εμφάνιση, με πηγή έμπνευσης την χρονιά των Invincibles
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΤΟ TWITTER

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, η Άρσεναλ έκανε τα αποκαλυπτήρια της εντός έδρας εμφάνισής της για το 2023-24, που είναι εμπνευσμένη από εκείνη που φορούσε η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ όταν κατέκτησε αήττητη τον τίτλο πριν 20 χρόνια.

Η Άρσεναλ ήταν εντυπωσιακή στο μεγαλύτερο κομμάτι της φετινής σεζόν, έχοντας μάλιστα την πρώτη θέση για πάρα πολλές αγωνιστικές, με το φινάλε να μην τη βρίσκει στην κορυφή της βαθμολογίας καθώς εκτοπίστηκε από την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά να τη βρίσκει εντός τετράδας.

Το γεγονός αυτό την καθιστά φυσικά απολύτως επιτυχημένη, με το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα να επιστρέφει στην ελίτ των ομάδων του αγγλικού ποδοσφαίρου έπειτα από μερικά χρονια ανυποληψίας και να ετοιμάται για τη νέα σεζόν που θα την βρει και πάλι στους ομίλους του Champions League.

Αυτό θα το κάνει μάλιστα φορώντας μία ξεχωριστή φανέλα, με τους κανονιέρηδες να παρουσιάζουν την Παρασκευή (26/05) τις νέες εμφανίσεις που θα φορούν τη σεζόν 2023-24 και να κλείνουν το μάτι στην ιστορία, αφού το σχέδιο της νέας φανέλας παραπέμπει στην εμφάνιση της σεζόν 2003-04.

Είναι αναμφίβολα η κορυφαία χρονιά των Λονδρέζων επί εποχής Premier League, αφού εκείνη η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ πέρασε στα βιβλία της ιστορίας ως οι Invincibles (Ανίκητοι), κατακτώντας τον τίτλο χωρίς να κάνουν ούτε μία ήττα σε σύνολο 38 αγωνιστικών, με ρεκόρ 26 νίκες και 12 ισοπαλίες.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ