ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Οπαδός της ακύρωσε τις διακοπές του για να δει την ομάδα του να στέφεται πρωταθλήτρια, αλλά

arsenal
arsenal © 2023 KIRSTY WIGGLESWORTH /AP IMAGES

Ένας οπαδός της Άρσεναλ, όντας πεπεισμένος πως η ομάδα του θα στεφθεί πρωταθλήτρια, ακύρωσε τις οικογενειακές του διακοπές για να είναι παρών στη φιέστα της στέψης. Μόνο που αυτό δεν πήγε πολύ καλά.

Η Άρσεναλ πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή πορεία από την αρχή της σεζόν, η οποία την επανέφερε στο Champions League, όμως στην μάχη για την κατάκτηση της κορυφής δεν άντεξε.

Στην πορεία της για την κατάκτηση του τίτλου 19 χρόνια μετά την τελευταία χρονιά που στέφθηκε πρωταθλήτρια, η Άρσεναλ, δέχτηκε βαριά ήττα από την Μπράιτον εντός έδρας (0-3) και έμεινε στο -4 από τους πρωταθλητές και με ματς περισσότερο. Είναι ζήτημα χρόνου, λοιπόν, οι κανονιέρηδες να μείνουν και μαθηματικά εκτός της διεκδίκησης του τίτλου, παρόλο που βρίσκονταν στο +8 από την Μάντσεστερ Σίτι μέχρι την 29η αγωνιστική.

Αυτό το +8 από την δεύτερη ομάδα έκανε έναν από τους οπαδούς της Άρσεναλ ν' ακυρώσει το ταξίδι που είχε κανονίσει στον εξωτικό Μαυρίκιο μαζί με την οικογένειά του, καθώς δεν θα μπορούσε να λείπει από το ματς στέψης, το οποίο υποτίθεται πως θα γινόταν στις 28 Μαΐου κόντρα στη Γουλβς.

Ο ίδιος έκανε γνωστό αυτό το γεγονός μέσω ενός tweet, τον περασμένο Φεβρουάριο, στο οποίο είχε γράψει πως φοβόταν ακόμα και να πάει σπίτι του, καθώς η ακύρωση του ταξιδιού τους, είχε κάνει έξω φρενών την σύζυγό του. Μάλιστα, στο τέλος της δημοσίευσής του ζητούσε από τους ακολούθους του να προσευχηθούν για αυτόν, προκειμένου η Άρσεναλ να πάρει το πρωτάθλημα.

Το ταξίδι ακυρώθηκε για να δει την απονομή του πρωταθλήματος στην ομάδα του, όμως αυτό τώρα δεν θα συμβεί.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ VIRAL PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ