ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ο Τίμπερ υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει σχεδόν όλη τη σεζόν

Ο Γιούριεν Τίμπερ της Άρσεναλ αποχωρεί τραυματίας από την αναμέτρηση με τη Νότιγχαμ για την Premier League 2023-2024 στο "Έμιρεϊτς", Λονδίνο | Σάββατο 12 Αυγούστου 2023
Ο Γιούριεν Τίμπερ της Άρσεναλ αποχωρεί τραυματίας από την αναμέτρηση με τη Νότιγχαμ για την Premier League 2023-2024 στο "Έμιρεϊτς", Λονδίνο | Σάββατο 12 Αυγούστου 2023 © 2023/KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Οι φόβοι για τον Γιούριεν Τίμπερ επιβεβαιώθηκαν, αφού υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Η ατυχία του Γιούριεν Τίμπερ είναι απαράμιλλη, αφού ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός υπέστη ρήξη χιαστού στο ντεμπούτο του στην Premier League.

Στην πρεμιέρα της Άρσεναλ κόντρα στη Νότιγχαμ στο "Έμιρεϊτς", ο Τίμπερ τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο και αντικαταστάθηκε με την έναρξη του 2ου μέρους.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ακόμα και από ειδικούς γιατρούς σε θέματα ρήξης χιαστού έδειξαν ότι δεν απέφυγε το χειρότερο δυνατό σενάριο και θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση, όπως ενημέρωσε η Άρσεναλ, χωρίς να δίνει χρονοδιάγραμμα επιστροφής.

"Αγανακτισμένος που μοιράζομαι ότι ο τραυματισμός είναι πιο σοβαρός από το αναμενόμενο, ειδικά έπειτα από το καλωσόρισμα που είχα. Ήθελα να το ξεπληρώσω στο γήπεδο, που δεν θα είναι δυνατό για το επόμενο διάστημα. Ευχαριστώ που με κάνετε να αισθάνομαι σαν στο σπίτι και θα σας δω στο γήπεδο", έγραψε στα social media ο 22χρονος διεθνής.

Ο Τίμπερ μεταγράφηκε το καλοκαίρι στην Άρσεναλ από τον Άγιαξ για 40.000.000 ευρώ, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ