ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ο Παυλίδης μέσα στη λίστα των εκλεκτών του Αρτέτα για την επίθεση, σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο

AZ's Vangelis Pavlidis celebrates after scoring his side's second goal during the Conference League, round of 16, second leg soccer match between AZ Alkmaar and Bodo Glimt at the AFAS stadium in Alkmaar, Netherlands, Thursday, March 17, 2022. (AP Photo/Peter Dejong)
AZ's Vangelis Pavlidis celebrates after scoring his side's second goal during the Conference League, round of 16, second leg soccer match between AZ Alkmaar and Bodo Glimt at the AFAS stadium in Alkmaar, Netherlands, Thursday, March 17, 2022. (AP Photo/Peter Dejong) AP

Ο Μικέλ Αρτέτα αναζητεί έναν παίκτη με έφεση στο γκολ για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της Άρσεναλ και σύμφωνα με έναν Τούρκο δημοσιογράφο, ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι μέσα στη μικρή λίστα των υποψηφίων του Ισπανού προπονητή.

Η Άρσεναλ είναι πολύ δυνατή για δεύτερη διαδοχική σεζόν στην Premier League όμως ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και μέσα σε αυτό το πλαίσιο χτενίζει εδώ και καιρό τη μεταγραφική αγορά αναζητώντας παίκτη με έφεση στο σκοράρισμα.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Εκρέμ Κονούρ, ο Μικέλ Αρτέτα έχει στα χέρια του μία πολύ μικρή λίστα υποψηφίων, με το όνομα του Βαγγέλη Παυλίδη να φιγουράρει ανάμεσα σε αυτά των Μπόρχα Μαγιοράλ, Τζόναθαν Ντέιβιντ, Σερού Γκιρασί και Ιβάν Τόνι.

Φυσικά, το μεγάλο ατού του διεθνούς επιθετικού δεν είναι άλλο από την εξαιρετική σχέση που διατηρεί με τα αντίπαλα δίχτυα για ακόμη μία χρονιά, με τον 25χρονο φορ της Άλκμααρ να μετράει 48 γκολ σε 79 ματς της Eredivisie με τη φανέλα της AZ και 69 συνολικά σε 118 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ