Άρσεναλ: Ο Νταβίντ Ράγια έκανε τατουάζ τα τρόπαια της Premier League και του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Μία από τις πιο επιτυχημένες χρονιές της καριέρας του αποφάσισε να αποτυπώσει στο σώμα του ο Νταβίντ Ράγια, με τον τερματοφύλακα της Άρσεναλ να κάνει δύο νέα τατουάζ αφιερωμένα στην κατάκτηση της Premier League και του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Ισπανία.
Το 2026 δύσκολα θα ξεχαστεί από τον Νταβίντ Ράγια. Μέσα σε λίγους μήνες ο Ισπανός γκολκίπερ πανηγύρισε δύο από τους σημαντικότερους τίτλους που μπορεί να κατακτήσει ένας ποδοσφαιριστής και θέλησε να κρατήσει για πάντα πάνω του τις αναμνήσεις από αυτή την ιδιαίτερη περίοδο.
Ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ πρόσθεσε νέα σχέδια στα πόδια του, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τα δύο τρόπαια που σήκωσε μέσα στη χρονιά.
Το ένα αφορά την κατάκτηση της Premier League με τους “κανονιέρηδες”, οι οποίοι επέστρεψαν στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος τη σεζόν 2025/26, βάζοντας τέλος στη μακρά αναμονή τους για τον τίτλο.
Λίγους μήνες αργότερα ήρθε ακόμη μία τεράστια επιτυχία, αυτή τη φορά με τα χρώματα της Εθνικής Ισπανίας.
Η “Ρόχα” κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, επιστρέφοντας στην κορυφή του κόσμου για πρώτη φορά μετά το 2010, με τον Ράγια να αποτελεί μέλος της ομάδας που πανηγύρισε τον τίτλο.
Έτσι, δίπλα στην ανάμνηση της επιτυχίας με την Άρσεναλ, ο 30χρονος γκολκίπερ πρόσθεσε και ένα σχέδιο αφιερωμένο στο Μουντιάλ, μετατρέποντας τα δύο πόδια του σε ένα μικρό άλμπουμ των μεγαλύτερων επιτυχιών του 2026.
Τα νέα τατουάζ έγιναν αντιληπτά μέσα από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media. Σε μία από αυτές φαίνονται σε κοντινό πλάνο τα σχέδια χαμηλά στα πόδια του, ενώ ο ίδιος τα έδειξε άθελά του και σε στιγμιότυπο που δημοσίευσε σε Instagram Story.
Η επιλογή αυτή δεν αποτελεί κάτι πρωτόγνωρο για τον Ράγια, καθώς αρκετά από τα τατουάζ που ήδη έχει συνδέονται με σημαντικούς ανθρώπους και σταθμούς της ζωής και της καριέρας του. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και η ημερομηνία του ντεμπούτου του στην Premier League με την Μπρέντφορντ το 2021, σε παιχνίδι απέναντι στην Άρσεναλ.
Πέντε χρόνια αργότερα, ως βασικός τερματοφύλακας πλέον των “κανονιέρηδων” και παγκόσμιος πρωταθλητής με την Ισπανία, ο Ράγια πρόσθεσε δύο ακόμη αναμνήσεις στο σώμα του, αυτή τη φορά από μία χρονιά γεμάτη τρόπαια.