ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ, μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζιντσένκο

Ο Ολεκσάντρ Ζιντσένκο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι σε ματς απέναντι στην Γουότφορντ | 23 Απριλίου 2022
Ο Ολεκσάντρ Ζιντσένκο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι σε ματς απέναντι στην Γουότφορντ | 23 Απριλίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Η Άρσεναλ έκανε γνωστή την απόκτηση του Ολεκσάντρ Ζιντσένκο με την ομάδα του Λονδίνου να δίνει 38 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον 25χρονο Ουκρανό μπακ.

Παίκτης της Άρσεναλ με κάθε επισημότητα είναι ο Ολεκσάντρ Ζιντσένκο από την Παρασκευή (22/7) το βράδυ με τον 25χρονο Ουκρανό να ανακοινώνεται από τους "κανονιέρηδες".

Η Άρσεναλ είχε έρθει σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι αντί του ποσού των 38 εκατομμυρίων ευρώ (35.490.000 εκατομμύρια ευρώ ως ποσό μεταγραφής και 2.370.000 ως μπόνους).

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα συμφώνησε με τον 25χρονο Ουκρανό διεθνή αριστερό μπακ για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, με τον παίκτη να αναμένεται πλέον να αφήσει την προετοιμασία της Μάντσεστερ Σίτι προκειμένο να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να υπογράψει στην ομάδα του Βορείου Λονδίνου.

Σημειώνεται πως ο Ζιντσένκο θα γίνει το πέμπτο κατά σειρά απόκτημα της Άρσεναλ σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο μετά από τους Μαρκίνιος, Τέρνερ, Βιέιρα και Ζεσούς, με τον Ουκρανό να έχει να επιδείξει στο διάστημα της παρουσίας του στο Έτιχαντ τέσσερα πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο και 1 League Cup.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ