PREMIER LEAGUE

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2: Με Φερνάντες και Σάντσο οι "κόκκινοι" έδειξαν τα δόντια τους

Ο Μπρούνο Φερνάντες πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε επί της Ρόμα/29-4-2021
Ο Μπρούνο Φερνάντες πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε επί της Ρόμα/29-4-2021 2021 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετώπισε την Άρσεναλ σε φιλικό στην Αμερική και επικράτησε με 2-0 με τους Μπρούνο Φερνάντες και Σάντσο να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Ένα σπουδαίο φιλικό διεξήχθη στην αντίπερα όχι του Ατλαντικού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αντιμετωπίζει την Άρσεναλ και να επικρατεί με 2-0 με τους Μπρούνο Φερνάντες και Σάντσο να είναι οι σκόρερ της ομάδας του Τεν Χαγκ.

Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν κάποια από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα τους όπως οι Μέισον Μάουντ και Ντέκλαν Ράις, Χάβερτς αλλά οι "κόκκινοι διάβολοι" ήταν αυτοί που έδειξαν τα δόντια τους σε ένα φιλικό... επιπέδου Premier League.

Το 1-0 έγινε από τον Μπρούνο Φερνάντες με σουτ εκτός περιοχής με το αριστερό και το 2-0 έγινε στο 37' από τον Σάντσο ο οποίος έφυγε στην αντεπίθεση.

Στο δεύτερο μέρος η Άρσεναλ είναι κάποιες φάσεις για να μπορέσει να μειώσει το σκορ αλλά δεν τα κατάφερε.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράμσντειλ, Τίμπερ (59' Γουάιτ), Σαλιμπά (71' Ζορζίνιο), Μαγκαλιές, Τομιγιάσου (46' Τίρνεϊ), Όντεγκαρντ, Ντέκλαν Ράις (58' Πάρτεϊ), Χάβερτς (71' Σμιθ-Ρόου), Σακά (72' Βιέιρα), Ενκετιά (71' Τροσάρντ), Μαρτινέλι (58' Ζεσούς).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Χίτον, Μπισάκα (46' Νταλότ), Βαράν (46' Μαγκουάιρ), Μαρτίνες (46' Λίντελοφ), Σο (46' Γουίλιαμς), Μάινο (46' Κασεμίρο), Μάουντ (46' Μάουντ), Σάντσο (46' Ράσφορντ), Άντονι (46' Ντιαλό, 59' Πελίστρι), Μπρούνο Φερνάντες (46' Μακ Τόμίνει), Γκαρνάτσο (46' Φόρσον).

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΡΣΕΝΑΛ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ