PREMIER LEAGUE

Άρσεναλ - Λιντς: Χατ-τρικ στα πρώτα 47 λεπτά ο ασταμάτητος Ομπαμεγιάνγκ

O Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ σκοράρει με τη φανέλα της Άρσεναλ κόντρα στην Λιντς σε ματς της Premier League
O Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ σκοράρει με τη φανέλα της Άρσεναλ κόντρα στην Λιντς σε ματς της Premier League Ⓒ 2021 ADAM DAVY/ASSOCIATED PRESS

Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ εμφανίστηκε σε δαιμονιώδη κατάσταση στο "Emirates" απέναντι στην Λιντς και έφτασε με τη συμπλήρωση 47 λεπτών αγώνα σε χατ-τρικ, κάνοντας το 4-0 για τους Λονδρέζους (VIDEOS).

Οι δύο σερί εκτός έδρας ήττες από Γουλβς και Άστον Βίλα πείσμωσαν την Άρσεναλ και αυτή που πλήρωσε τα σπασμένα ήταν η Λιντς, με τους παίκτες του Μικέλ Αρτέτα να κάνουν ό,τι θέλουν το σύνολο του Μαρσέλο Μπιέλσα και να φτάνουν έτσι το δείκτη του σκορ στο εντυπωσιακό 4-0 με τη συμπλήρωση 47 λεπτών αγώνα στο ματς της 24ης αγωνιστικής της Premier League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους κανονιέρηδες ήταν ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, με τον Γκαμπονέζο φορ να στέλνει τη μπάλα με κάθε τρόπο στην εστία του Μεσλιέ.

Στο 13' άνοιξε το σκορ με ωραίο δεξί συρτό σουτ μέσα από την περιοχή, στο 41' έκανε το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ενώ λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (47') έφτασε στο χατ-τρικ με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή.


Αξίζει να σημειωθεί πως το βαρύ πυροβολικό της Άρσεναλ έγινε έτσι μόλις ο τρίτος παίκτης στην ιστορία της Premier League που πετυχαίνει χατ-τρικ ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου μετά από τον Ματ Λε Τισιέ κόντρα στην Λίβερπουλ το 1994 και τον Μάικλ Όουεν απέναντι στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ το 1998.

Photo Credits: ⓒ 2021 Adam Davy/Associated Press

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ