ΑΓΓΛΙΑ

Άρσεναλ και Ρόμα έχουν στα σκαριά ανταλλαγή Κλάιφερτ με Μιχιταριάν

Roma's Justin Kluivert gestures during a Serie A soccer match between Roma and Sassuolo, in Rome, Sunday, Sept. 15, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Justin Kluivert gestures during a Serie A soccer match between Roma and Sassuolo, in Rome, Sunday, Sept. 15, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Άρσεναλ και Ρόμα εξετάζουν το ενδεχόμενο ανταλλαγής του Κλάιφερτ με τον Μιχιταριάν με τις ευλογίες του Μίνο Ραϊόλα.

Ο κορονοϊός είναι δεδομένο ότι θα μας βάλει για τα καλά στον κόσμο των ανταλλαγών. Είναι κάτι που πρέπει να το συνηθίσουμε και κάτι το οποίο θα δούμε αρκετές φορές το προσεχές διάστημα.

Αυτό είναι το ένα δεδομένο της υπόθεσης που θα αναλύσουμε ακριβώς από κάτω.

Το δεύτερο είναι ότι η Ρόμα θέλει να κρατήσει τον Μιχιταριάν, ενώ η Άρσεναλ έχει στο στόχαστρό της τον Κλάιφερτ. Αμφότεροι κοστολογούνται πάνω κάτω κόντα στα δέκα εκατομμυρια ευρώ.

Έτσι, δεν αποκλείεται να προχωρήσουν οι δύο μεταγραφές μέσα από μία ανταλλαγή. Οι δύο ομάδες θα γλιτώσουν έτσι χρήματα και παράλληλα θα πάρουν τους ποδοσφαιριστές που θέλουν.

Πάμε τώρα και στο πρόσωπο κλειδί της υπόθεσης. Τόσο ο Μιχιταριάν όσο και ο Κλάιφερτ έχουν ως εκπρόσωπο τον Μίνο Ραϊόλα ο οποίος φέρεται να είναι ο άνθρωπος που έριξε στο τραπέζι την ιδέα.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ