ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Η σύντροφος του Ζορζίνιο αποκαλύπτει ότι δεν του μιλάει για ένα 24ωρο μετά τις ήττες

Η σύντροφος του Ζορζίνιο αποκαλύπτει ότι δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο και πως δεν του μιλάει για ένα 24ωρο μετά τις ήττες
Η σύντροφος του Ζορζίνιο αποκαλύπτει ότι δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο και πως δεν του μιλάει για ένα 24ωρο μετά τις ήττες INSTAGRAM /@CAT_CAVELLI_

Η σύντροφος του Ζορζίνιο αποκάλυψε πως δεν έχει την παραμικρή σχέση με το ποδόσφαιρο, ενώ παραδέχεται πως δεν μιλάει στον ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ για ένα 24ωρο μετά τις ήττες της ομάδας.

Το "Married To The Game", η πρωτοποριακή δημιουργία της συνδρομητικής πλατφόρμας, Amazon, αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τη ζωή των WAGS, συζύγους και τις συντρόφους των αθλητών.

Αντί να προβάλλει μόνο την εντυπωσιακή και ονειρεμένη πλευρά που συνήθως φαντάζονται πολλοί, εστιάζει σε άγνωστες πτυχές γεμάτες προκλήσεις, εμπόδια και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά στη ζωή τους.

Με την σειρά της η σύντροφος του Ζορζίνιο της Άρσεναλ, Κατ Χάρντινγκ, αποκάλυψε πως δεν έχει ουδεμία σχέση με το άθλημα του αγαπημένου της.

Η Χάρντινγκ που είχε ένα παιδί από προηγούμενη σχέση της, έχει αποκτήσει και έναν γιο με τον Ιταλό διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος πρόσφατα της έκανε και πρόταση γάμου.

"Αλλάζει όλη σου η ζωή γιατί τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το πρόγραμμα του συντρόφου σου! Επί της ουσίας δεν μπορείς να προγραμματίσεις τίποτα εκτός κι αν πρόκειται να συμβεί τον Ιούνιο!", ανέφερε αρχικά.

Ταυτόχρονα, αποκάλυψε πως μετά από τις ήττες δεν μιλάει στον αγαπημένο της για ένα ολόκληρο 24ωρο, προκειμένου να τον αφήσει να ηρεμήσει: "Πολλές φορές έχουμε κανονίσει δείπνο με φίλους και το ακυρώνουμε γιατί έχουν χάσει το παιχνίδι.

Όταν συμβαίνει αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να του μιλήσω για 24 ώρες. Δεν έχει τη διάθεση για κουβέντα", δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του ντοκιμαντέρ.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ