ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Η προσφορά - ρεκόρ για Ράις αναμένεται να έχει ξανά την ίδια απάντηση από τη Γουέστ Χαμ

Ο Ντέκλαν Ράις στην αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με την Άλκμααρ
Ο Ντέκλαν Ράις στην αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με την Άλκμααρ 2023 AP PHOTO/KIN CHEUNG

Η Άρσεναλ κατέθεσε νέα βελτιωμένη προσφορά η οποία είναι ρεκόρ συλλόγου για να κάνει δικό της τον Ντέκλαν Ράις, ωστόσο και πάλι η Γουέστ Χαμ αναμένεται να απαντήσει αρνητικά.

Η Άρσεναλ έχει ξεχωρίσει τον Ντέκλαν Ράις για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή της και ήδη έχει κάνει κρούσεις προς τη Γουέστ Χαμ για την απόκτησή του.

Δημοσίευμα του Athletic αποκαλύπτει ότι οι Λονδρέζοι κατέθεσαν νέα βελτιωμένη πρόταση για τον 24χρονο μέσο, η οποία θα ήταν ρεκόρ μεταγραφής στην ιστορία του συλλόγου. Και αυτό γιατί η Γουέστ Χαμ αναμένεται να πει "όχι" στη νέα προσφορά.

Συγκεκριμένα κατέθεσαν πρόταση ύψους 87.5 εκατομμυρίων ευρώ (75 εκατ. λίρες) συν τα μπόνους επίτευξης στόχων, τα οποία μπορούν να αγγίξουν τα 18 εκατομμύρια ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι η πιο ακριβή μεταγραφή των κανονιέρηδων ήταν ο Νικολάς Πεπέ που κόστισε 84 εκατομμύρια ευρώ.

Το ρεπορτάζ πάντως σημειώνει ότι η Άρσεναλ πλησίασε τις αξιώσεις της Γουέστ Χαμ για να τον κάνει δικό της, επομένως δεν αποκλείεται αυτή η μεταγραφή να έχει θετική κατάληξη.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ