PREMIER LEAGUE

Άρσεναλ - Φούλαμ 2-1: Κράτησε το απόλυτο με ανατροπή στο τέλος

Ο Μάρτιν Έντεγκααρντ της Άρσεναλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Φούλαμ για την Premier League 2022-2023 στο "Έμιρεϊτς", Λονδίνο | Σάββατο 27 Αυγούστου 2022
Ο Μάρτιν Έντεγκααρντ της Άρσεναλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Φούλαμ για την Premier League 2022-2023 στο "Έμιρεϊτς", Λονδίνο | Σάββατο 27 Αυγούστου 2022 © 2022 ALBERTO PEZZALI/ASSOCIATED PRESS

Η Άρσεναλ κατάφερε να κάνει το 4/4 στην Premier League με το 2-1 απέναντι στη Φούλαμ που προέκυψε έπειτα από ανατροπή στο τέλος.

Η Άρσεναλ ήταν καλύτερη από τη Φούλαμ, όμως κινδύνευσε με πανωλεθρία. Το τελικό 2-1 προέκυψε έπειτα από ανατροπή στο τέλος και οι "κανονιέρηδες" έκαναν το 4/4 στην Premier League, συνεχίζοντας μόνοι τους στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα είχε την μπάλα στα πόδια και δημιούργησε ευκαιρίες με τους Μάρτιν Έντεγκααρντ, Μπουκαγιό Σακά, Γκαμπριέλ Ζεζούς και Γκαμπριέλ Μαρτινέλι, όμως το πρώτο γκολ σημειώθηκε από τον Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός έκλεψε από τον Γκαμπριέλ Μαγκαλιάες στην περιοχή και έκανε το 1-0 με το 100ό τέρμα του για λογαριασμό της Φούλαμ.

Η Άρσεναλ συνέχισε στο ίδιο μοτίβο κυριαρχίας και δικαιώθηκε λίγα λεπτά αργότερα, όταν ο Έντεγκαρντ με βοήθεια κόντρας ισοφάρισε σε 1-1. Η ανατροπή έγινε στο 85ο λεπτό, όταν ο Μαγκαλιάες επανόρθωσε για το σφάλμα του. Με διπλή προσπάθεια έπειτα από κόρνερ έκανε το 2-1. Στην τελευταία πράξη του αγώνα πρωταγωνίστησε ο Άαρον Ράμσντεϊλ που έκανε επέμβαση σε προσπάθεια του Ναθάνιελ Τσάλομπα για να κρατήσει τη νίκη της Άρσεναλ.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Premier League

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ