ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Έγραψε αρνητικό ρεκόρ στην Premier League από το πρώτο λεπτό του αγώνα της με την Φούλαμ

Arsenal's Thomas Partey, left, and Fulham's Sasa Lukic vie for the ball during the English Premier League soccer match between Arsenal and Fulham at Emirates stadium in London, Saturday, Aug. 26, 2023. (AP Photo/Frank Augstein)
Arsenal's Thomas Partey, left, and Fulham's Sasa Lukic vie for the ball during the English Premier League soccer match between Arsenal and Fulham at Emirates stadium in London, Saturday, Aug. 26, 2023. (AP Photo/Frank Augstein) @2023 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Η Άρσεναλ χρειάστηκε μόνο ένα λεπτό αγώνα με την Φούλαμ για να μπει στα βιβλία της ιστορίας της Premier League, κάνοντας ένα ρεκόρ που δεν θα ήθελε με τίποτα να έχει την υπογραφή της.

Το ματς στο "Έμιρεϊτς" για την 3η αγωνιστική της Premier League άρχισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την Άρσεναλ αφού πριν καν συμπληρωθούν 60 δευτερόλεπτα δέχτηκε γκολ, με τον Περέιρα να βλέπει εκτός εστίας τον Ράμσντεϊλ και να τον νικάει με πλασέ εκτός περιοχής.

Το γκολ μάλιστά αυτό έβαλε τους κανονιέρηδες στα μαύρα βιβλία της ιστορίας της Premier League αφού έγιναν η πρώτη ομάδα στην κορυφαία κατηγορία που δέχεται γκολ στο πρώτο λεπτό αγώνα της 3 φορές μέσα στην ίδια ημερολογιακή χρονιά (2023).

Σημειώνεται ότι πριν από την Φούλαμ, οι ομάδες που είχαν παραβιάσει την εστία της Άρσεναλ στο πρώτο λεπτό, ήταν η Μπόρνμουθ και η Σαουθάμπτον, με κοινό παρονομαστή σε αυτά τα παιχνίδια να είναι πως έγιναν όλα στο "Έμιρεϊτς".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ